ENG Garden Düğün salonunda vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan Semih Çalman için düzenlenen asker eğlentisine MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri , Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, Esnaflar ve arkadaşları katıldı.
Asker eğlentisinin organizasyonunu hazırlayan ve sürpriz yapan MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “  Öncelikle bu aziz vatanı korumak, sancağını dalgalandırmak için cepheden cepheye koşan ve bu uğurda canını feda eden bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatani görevini yerine getirmek üzere askere uğurlayacağımız Semih kardeşimizin nezdinde güzel ilçemiz Hendek’ten askere gidecek olan tüm genç kardeşlerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Askerliğiniz mübarek, yolunuz açık olsun. Güle güle gidin, güle güle gelin “ ifadeleri yer aldı.
Vatani görevini yerine getirmek üzere Manisa Alaşehir’e gidecek olan Hendek Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı ve Hendek MYO Eski Konsey Başkanı Semih Çalman Vatani görevini yerine getirecek olmanın gururunu yaşadığını belirterek böyle güzel programı düzenleyen Babaoğlu’na ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
Zaman zaman duydu dolu anların yaşandığı, Hendek’li genç esnaflarında ikramlarda bulunduğu Asker eğlentisi Çalman’ın arkadaşları ile eğlenmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi