Pandemi nedeniyle ara verilen askıda iftarın bu yılki ev sahipliğini Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği (SASÇED ) yaptı.

SUBÜ ve SAÜ’nün medya ve iletişim, halkla ilişkiler, basın yayın, resim, konservatuvar bölümü öğrencilerinin mentörler ve hocalarıyla birlikteliği görülmeye değerdi.

Konya, Ağrı, İzmir, Adıyaman gibi uzak illerden şehrimize okumaya gelen gençlere iftardan sonra dernek yönetim kurulu başkanı Mahmure Çolak ve dernek yönetimi, diş kirası kitaplar hediye etti.

Konservatuvar öğrencisi Emine Tuldari’nin ney dinletisinden sonra davetliler, Öğr. Gör. Zuhal Erol’dan Tuz Tanesi masalını dinleyerek çocukluklarına gitti. Pandemide özveriyle çalışan sağlık emekçilerinin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayarak konuşmasına başlayan Zuhal Erol, gecenin bağışçılarına ve derneğe teşekkür etti.

“Sevgili öğrencilerimin bu şehirden iyi insanları tanıyarak ve güzel anılarla ayrılmasını ve bu günlerini gülümseyerek hatırlamalarını istiyorum” diyen Erol, etkinliklerde gençleri yalnız bırakmayan mentörlere de teşekkür etti.

Davete SASÇED yönetim kurulunun yanı sıra, SAÜ İşletme Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Nilgün Sarıkaya, Prof. Dr. Sima Nart, Öğr. Gör. Servet Sezgin, gazeteci Saadet Tezkorkut ve vitray sanatçısı Tuba Tünay da katıldı.

Editör: Haber Merkezi