Annelerimiz hayatla aramızdaki en güçlü bağ olan sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, yeri doldurulamaz varlıklarımızdır. Sevgileriyle bizleri güçlü kılan annelerimiz; iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olarak şüphesiz hayatla aramızdaki en güçlü bağdır.

Hayatımız boyunca güven ve desteğini aldığımız, yanında huzur bulduğumuz, geçmişten günümüze kadar çok büyük mücadeleler veren, sorumluluklar yüklenen annelerimizi yılın bir günü değil her günü hatırlamalı her zaman onların yanlarında olmalıyız. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

Bu duygularla dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan geleceğin mimarları tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi