Kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerine hitap eden etkinlikleri hayata geçiren Agora Alışveriş Merkezi, 11-12 Ocak tarihlerinde anneler ve anne adayları için ilgiyle takip edilen yazar, blogger ve uzman doktorları ağırladı. Anneler; çocuklar için uyku, oyun, beslenme ve onlara olan davranış biçimi gibi temel konular hakkında bilgi edinirken kendi kişisel ve fiziksel gelişimleri için de birçok bilgi edindiler. Etkinliklerde ilk olarak 11 Ocak Cumartesi günü Oyuncu Anne olarak bilinen yazar Şermin Yaşar “Çocukluğumdan Çocuklarıma” konusunu ele aldı. Sevilen yazar çocuklara farkında olmadan yapılan baskılardan, davranışlardan bahsetti ve bu esnada birçok çocuğu da sahnede yanında ağırlayarak ne kadar hoş görülü olduğunu gösterdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eşi Filiz Yüce’nin de katıldığı söyleşinin ardından imza günü etkinliği gerçekleştirildi. 2 saati aşkın olarak sahnede kalan başarılı yazar Yaşar, tüm hayranlarının kitaplarını tek tek imzaladı ve fotoğraf çektirdi. 

----


Sosyal medya paylaşımlarının popülerleşmesi ile özellikle anneler için önem teşkil eden konulardan biri olan “Bebek ve Çocuklarda Konsept Fotoğraf Çekimi” konusu Sakaryalı ve lisanslı fotoğrafçı Ezgi Özkul tarafından Agora ziyaretçilerine aktarıldı. Aynı zamanda söyleşiyi dinleyenler arasında yapılan çekilişte konsept fotoğraf çekimi Agora Alışveriş Merkezi tarafından şanslı 3 kişiye hediye edildi.
Sakarya’nın en bilinen çocuk doktorlarından olan Uzman Dr. Şenay Doğan ise “Bebek ve Çocukların Beslenmesi” konusunu ele alarak doğru bilinen yanlışlara değindi. Anne sütünün önemi, ek gıdaya geçiş ve alerjen gıdalar başta olmak üzere birçok beslenme konusunda izleyicilerini bilinçlendirdi. 

----


Ekranların Süper Dadısı olarak tanınırlığını artıran başarılı yazar ve pedagog Gözde Erdoğan, 12 Ocak Pazar günü “Hayat Evde Başlar” konusunu ele aldı. Evdeki eğitim, uyku ve çocukların teknoloji ile olan ilişkisinden bahseden başarılı yazar aynı zamanda birlikte yenilen aile yemeklerinin önemine değinerek çocuğun yalnızlaştırılmaması gerektiğini belirtti. Söyleşinin ardından merak edilen soruları yanıtlayan başarılı yazar, imza günü etkinliğinde de sevenleriyle buluştu.
Gün sonunda ise 6-12 ay arası bebekler arasında eğlence dolu “Emekleme Yarışması” gerçekleştirildi. 20 bebeğin yarıştığı kıyasıya mücadelenin birincisi 9 aylık Arel bebek olurken, ikincisi 12 aylık Miraç bebek ve üçüncüsü de 12 aylık Masal bebek oldu. Kazananlar; Armağan, E-bebek, İdil baby, Panço, RYN Kids gibi birçok mağazadan hediye ve hediye çeklerinin de sahibi oldular.

Editör: Haber Merkezi