Altuğ, mesajına, bayramın, Türk milleti, İslam alemi, insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi. Bir kez daha Ramazan Bayramı'nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altuğ, şöyle devam etti:

"Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir. Sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Milletimizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim." Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da mesajında, Ramazan Bayramının, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Tüm bu güzelliklerin sonunda da Mevlam hepimize bayrama kavuşmayı nasip etti. İnşallah bir sonraki ramazana da sağlıkla, huzurla, birlik ve beraberlik içerisinde kavuşuruz. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için özel öneme sahiptir. Bayram muhabbettir. Bizler bayramların ruhunu, sevgisini ve dargınlıklara son vermeyi büyüklerimizden öğrendik. Ramazan Bayramı vesilesi ile bu güzel hasletlerimizi yaşatalım. Huzur içinde bir bayram geçirelim. Hem Cuma, hem de Ramazan Bayramı olması hasebiyle o gün iki bayramı bir arada yaşayacağız. Cuma namazı sonrası belediye hizmet binamızda gerçekleşecek programa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." AA

Editör: Haber Merkezi