Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından Kültürel etkinlikler kapsamında Akyazı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinliklere katılan çocuklar hoş vakitler geçirdi. Akyazı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak’ın programa katılarak, çocukların ahşap boyamalarında onların yanında bulunarak çocuklar ile güzel vakit geçirdi.
Kültür Bakanlığı Sanatçısı Adnan Karagülle ve Ekibi ile Uluslararası Çocuk Oyunları Kuklacılar Federasyonu (ONİMA) üyesi Akyazı Belediyesi Çocuk Kulübü Genel sanat yönetmeni Erkan Engin Tansın’ın elinde anlam kazanan ahşap oyuncaklar, çocukların minik ellerinde rengârenk oldu.
Akyazı Belediyesi Tiyatro Topluluğu programa katılan çocuklara Yüz boyama, palyaço, maskot, dans, yarışmalar düzenleyerek çocuklar ile güzel anlar geçirdi. Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “Bundan sonra çocuklar için daha güzel, anlamlı ve kaliteli programlar yapmaya ağırlık vereceğiz. Burada bizi yalnız bırakmayarak programa katılan değerli hocamız Adnan Karagülle ve eşine, Yrd. Doçent Erkan Engin Tansı hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum” denildi.

Editör: Haber Merkezi