AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları AR-GE ve Eğitim Birimi tarafından organize edilen kamp programında gençler futbol, voleybol, paintball, pentatlon, matrak, okçuluk, macera parkuru, doğa yürüyüşü, kamp ateşi gibi çeşitli faaliyetlerin keyfini çıkararak eğlenirken aynı zamanda öğrenecek.

ÖNCELİK NİTELİKLİ BİR NİCELİK
AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, "Gençlik Kolları Teşkilatımızın her bir biriminde sorumluluk üstlenen, yol arkadaşlığı yaptığımız teşkilat mensuplarımızın arasındaki insani ilişkilerin, kültürel ve sosyal birikimin sağlam temellere oturması, birlikte daha çok vakit geçirmek, daha çok paylaşmak, niteliklerimizi artırarak her geçen gün daha nitelikli bir niceliği ifade etmek amacıyla her yıl en az bir kez kamp düzenliyoruz. Yeşilin, toprağın, doğanın tam içinde katılımcıların harika vakit geçireceği, güzel anılar biriktireceği bir yerde kamp yapacağız. Dinlenme ve eğlenme yönü ağır basan kamp programımızda tarih okumaları, yazar buluşması ve siyasi söyleşiler gerçekleştireceğiz." dedi.

"MUHABBETİMİZ BOL OLACAK"
AR-GE ve Eğitim Birim Başkanı Macit Özçelik, "Az muhabbetin tez ayrılık getirdiğine, muhabbetin bol olduğu ortamların ise birlikteliği güçlendirdiğine  inanıyoruz. AK Parti Gençlik Kolları, dünyada en fazla üyesi olan gençlik organizasyonudur. Böyle devasa bir kitleye hitap eden teşkilatın yöneticileri arasında takım ruhu, sağlıklı bir ekip çalışması olmalı ki, insan kazanma noktasında ortaya daha güzel işler çıkaralım. Ekip ruhunun insani ve ahlaki ilkelere dayanmasına bilhassa önem veriyoruz. Bu sebeple de kamp programları üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Kendi dönemimiz boyunca üç yılda üç kamp programı düzenledik. Bu dördüncü gelişim kampımız olacak." dedi.

Editör: Haber Merkezi