Çocukların zihinsel, bedensel gelişimlerine yardımcı olan hayal gücünü ve yaratıcı yeteneklerini ortaya koyan oyuncaklar, Agora Alışveriş Merkezi’nde ihtiyaç sahibi çocuklar için toplanacak. 25 Eylül Salı günü “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” adıyla başlayacak olan ve 25 Aralık tarihine kadar devam edecek proje kapsamında elde edilen oyuncaklar, yeni sahipleri ile buluşacak. ‘Gülümsemeyen Çocuk Kalmasın’ düşüncesiyle yola çıkılan proje ile gelişim çağındaki çocukların dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularının da güçlendirilmesi hedefleniyor.
Açıldığı günden bu yana birçok derneğe ve vakfa destek veren Agora Alışveriş Merkezi; sosyal sorumluluk projelerine Sakaryalıları da dahil ederek Oyuncak Toplama Projesi’ni yeni eğitim – öğretim döneminin ilk haftası başlatıyor.
2016-2017 yılında gerçekleştirilen “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” projesi kapsamında toplanan oyuncaklar Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen anaokullarına bağışlandı.
25 Eylül Salı gününden itibaren projeye destek olmak isteyen ziyaretçiler, Agora Alışveriş Merkezi danışma bankosu yanında bulunan oyuncak kumbarasına oyuncaklarını bırakarak çocukların gülümsemesine katkıda bulunabilir.

Editör: Haber Merkezi