Alışveriş keyfini avantaja dönüştüren Agora Alışveriş Merkezi, bu kez 22 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Agora Garaj Günleri etkinliğini gerçekleştirecek. En sevilen markaların fırsat ürünleri Agora Garaj Günleri’nde yüzde 80’e varan indirim oranları ile Sakaryalılara sunulacak

Eğitici ve eğlenceli etkinlikleri, kazançlı kampanyaları ile Sakarya’nın gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine kazandırmaya devam ediyor. 22 Ocak – 6 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Agora Garaj Günleri, %80’lere varan indirimleri ile ziyaretçilerin yüzünü güldürecek. Fırsatlarla dolu indirim şenliğinde alışveriş tutkunları alışverişin tadına varacak. Tekstilden ayakkabıya, optikten ev dekorasyonuna en sevilen markaların fırsat ürünleri inanılmaz fiyatlarla Agora Kapalı Otopark alanında olacak. Boyner, Çilek Mobilya, İşbir Yatak, Journey, U.S.Polo, Korkmaz, Madame Coco, Opmar Optik ve Özdilek’e kadar birçok marka şenliğe özel indirimleri ile Agora Garaj Günleri’nde olacak.

SÜRPRİZLERLE DOLU KARNE HEDİYESİ

Ebeveynlere avantajlı alışverişler sunan Agora AVM, Sömestr tatilinde olacak olan çocukları da unutmadı. Keyifli yarıyıl etkinliklerinin yanı sıra yarıyıl tatilini kazançlı ve bol sürprizli hale getiren Agora Alışveriş Merkezi; çocuklara ayrıca eğlenceli ve bol oyunlu bir kampanya sunuyor. 21-25 Ocak tarihleri arasında karnesi ile Agora Danışma Bankosuna gelen çocuklar 35 TL değerinde 10 oyun kredisi ile ödüllendirilecek ve yarıyıl tatilinde eğlenceye doyacak.

Editör: Haber Merkezi