Anne-Çocuk Günleri’nde, 23 Kasım Cuma günü saat 16.30’da Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile “Bebeklerde ve Çocuklarda İlk Yardım”, 24 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’te Hem Fit Hem Anne bloggerı Gözde Biber “Zinde Annelik & Her Şeye Yetişen Anne Olmak”, saat 17.00’de Sakarya Konak Hastanesi Uzman Doktor Esra Tırman ile Çocuk Sağlığı konuları ele alınacak. 24 Kasım Cumartesi günü saat 18.00’da ise 7 – 12 ay arası bebeklerin katılabileceği Emekleme Yarışması gerçekleştirilecek.
25 Kasım Pazar saat 14.00 – 16.00 arasında birçok televizyon programında karşımıza çıkan Ünlü Uyku Danışmanı Sinem Gerger Akınal  “Bebeklerde ve Çocuklarda Doğru Uyku Eğitimi Nasıl Olmalı?”  konusunu ele alacak. Gelen ziyaretçilerin bebeklerde uyku ile ilgili merak edilen tüm sorularını cevaplayacak olan Akınal,  0-5 yaş arası uyku danışmanlığının yanı sıra “bebek ve uyku” adındaki sosyal medya hesaplarından da danışmanlık alamayan annelere küçük tüyolar veriyor olacak. Söyleşinin hemen ardından Akınal, Agora D&R mağazası önünde yeni çıkan “Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek” adlı kitabının imza günü etkinliğinde okuyucularıyla bir araya gelecek.
Son zamanlarda özellikle anneler için önem teşkil eden konulardan biri olan “Bebek ve Çocuklarda Konsept Fotoğraf Çekimi” konusu Sakaryalı ve lisanslı fotoğrafçı Ezgi Özkul tarafından 25 Kasım Pazar günü saat 17.00’da Agora ziyaretçilerine aktarılacak. Aynı zamanda söyleşiyi dinleyenler arasında yapılacak olan çekilişte konsept fotoğraf çekimi hediyesi Agora Alışveriş Merkezi tarafından şanslı 3 kişiye verilecek.
Uzman doktorların, ünlü bloggerların ve yazarların davet edildiği Anne Çocuk Günleri’nde söyleşi ve imza gününün yanı sıra keyifli, heyecanlı ve bir o kadar da sevimli gerçekleşmesi beklenen Emekleme Yarışması, ebeveynlerde hoş anılar bırakacak. 7 - 12 ay arası bebekler arasında düzenlenecek olan yarışmanın sonunda ise bebeklere ve ebeveynlerine hediye çekleri, bakım setleri ve daha birçok sürpriz hediye verilecek.
Her ay dopdolu etkinlikler ile minik ziyaretçilerine kaliteli zamanlar sunan Agora Çocuk Kulübü, 24 Kasım Cumartesi günü Çiçekli Taç Yapımı ve 25 Kasım Pazar günü Çim Adam Atölyesi ile çocukları karşılayacak. Saat 13.00 – 18.00 arasında 1.kat çocuk etkinlik alanında düzenlenecek atölyelere tüm çocuklar ücretsiz olarak katılım gösterebilecek.

Editör: Haber Merkezi