5 BİN SPORCU KATILDI
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana İl Temsilciliği’nin organize ettiği ikinci kez düzenlenen geleneksel 5 Ocak Karate Kurtuluş Kupası etkinlikleri yoğun katılım ile gerçekleşti. 74 ilden yaklaşık 5 bin sporcunun katıldığı şampiyonaya Sakarya TÜGVA temsilciliğinden giden 22 sporcu büyük başarılara imza attı.

18 MADALYA
TÜGVA İller Arası Geleneksel Kurtuluş Kupası Karate Turnuvası takım müsabakaları genel klasman sıralamasında 2. Olarak derece giren TÜGVA Sakarya Temsilciliği 22 sporcusu ile 8 birincilik, 2 ikincilik ve 8 üçüncülük derecelerine imza atarak Adana’dan başarı ile döndü.

SPORCULAR TEBRİK
22 Sporcu ile turnuvaya katılan TÜGVA Sakarya Temsilcisi Adnan Dizer “  Adana TÜGVA temsilciliği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen gençlerimize her alanda fırsatlar sunma gayesi ile düzenlenen İller Arası Karate Kurtuluş Kupası Turnuvasına Sakarya İl Temsilciliği olarak 22 sporcumuzla katıldık ve güzel sonuçlara imza attık. Etkinliği düzenleyen TÜGVA Adana temsilciliği ve katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ederiz. Genel klasman sıralamasında dereceye girerek ikinci olduk. Turnuvada dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi