SAHA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun yeni dönem projeleri arasında yer alan ADA PAZAR Güneşler Yerleşkesi projesinde ihale süreçleri tamamlanmış ve yer teslimi yapılmıştı. Gelinen süreçte saha çalışmaları da başladı. Başkan Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın ve Başkan Yardımcısı Yüksel Sözer, Adapazarı Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, AK Parti Adapazarı Meclis Üyeleri Necdet Tömekçe ve Özkan Yetim, Güneşler Merkez Mahalle Muhtarı İbrahim Garip ve Güneşler Yeni Mahalle Muhtarı Hasan Karakütük ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi; çevre esnafı ziyaret ederek işlerinde kolaylık ve bereket temennisinde bulundu.

GÜNEŞLERİN İHTİYAÇLARI
Adapazarı Belediyesi’nin tüm projelerinde önemli mesafeler aldıklarını vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı’mızı çok seviyor ve her alanda vatandaşımızın teveccühüne layık çalışmaları birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de, ilçe başkanımız, başkan yardımcımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla Güneşler’imizde başlattığımız çok amaçlı yerleşke çalışmamızı yerinde inceledik. İnşaallah bölgedeki hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren projemizi hızla neticelendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Güneşler Merkez Mahalle Muhtarı İbrahim Garip ve Güneşler Yeni Mahalle Muhtarı Hasan Karakütük, ADA PAZAR Güneşler Yerleşkesinin, mahalleleri için çok önemli bir proje olduğunu vurguladı. Başkan Işıksu’nun Güneşler’i sevindiren projeleri hayata geçirdiğini belirterek memnuniyetlerini paylaşan Garip ve Karakütük, Işıksu ve ekibine teşekkürlerini iletti

Editör: Haber Merkezi