Değişen dünya ve değişen şartlar çevresinde hayatımız şekillenirken evlerimiz de bu değişime ayak uydurmak zorunda. Yaşam alanlarının daralması, kalabalık nüfuslu şehirlerin sayısının artmasının bir sonucu olarak yaygınlaşıyor. Evlerde metrekare değerlerinin düşmesi de insanları farklı mobilya çözümlerine itiyor. Bunlardan yalnızca bir tanesi olan açılır kapanır masa donanımları ise mutfak çözümleri arasında yerini aldı bile. Artık çok daha inovatif gelişmelere, yer kaplamayan ve işlevsel olarak kullanılabilen akıllı eşyalara ihtiyaç duyulur oldu. Peki, mutfakta çözüm yaratan masa donanımları nelerdir?

Açılır Kapanır Masa Donanımları Nelerdir?

Mutfak, evin ana hatlarından birini oluştururken düzensiz ve kargaşa ile dolu olması tıkanık bir hal almasına neden olur. Mutfak tezgahının yanı sıra ihtiyaç duyulan en önemli paça ise mutfak masası. Çeşitli şekillerde ve boyutlarda kullanımı olan eski tip bu masalar ise odanın büyük bir bölümünü kaplarken hareket kısıtlamasına neden olur, estetiği azaltır. İşte bu noktada mutfak çözümleri ile insanlara keyif vermeyi amaçlayan Hafele Concept, katlanabilir masa tasarımları ile depolama alanınızı artırmayı amaçlıyor.

Kısa sürede açıp kapanabilen masa donanımı her türlü kullanım için uygun. İster evde ister dış mekanda isterseniz de ofis mutfaklarına uyumlu olarak tercih edilmesi mümkün. Tek yapmanız gereken koleksiyon içerisinden uygun olan kayar masa, açılır masa veya çekilir masa donanımları arasında seçim yapmak!

Özellikle mutfaklarda büyük devrim yaratan açılır kapanır masa modelleri, kolayca katlanabilir ve kolayca taşınabilir. Mevcut alandan en iyi şekilde yararlanmaya elveriş sağlayan katlanır masalar sayesinde işiniz bittiğinde ferah, estetik ve düzenli bir mutfak görünümü elde edersiniz.

Kayar masa, çekmece içi açılır ek tezgah ve çok daha fazlası Hafele Concept ile evlerinize geliyor. Koleksiyonda bulunan tüm açılır kapanır masa donanımları için hemen web sitesini ziyaret edebilir, alandan tasarruf ederken modern bir görünüm yakalabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi