BAYRAMDA RAHATSIZLANDI
Kurban Bayramı’nın ikinci günü rahatsızlanan Abdussamet, hastane aciline gitti. Acilde ağrıkesici vurulup gönderilen Abdussamet’in bayram sonrası tahlil yaptırması istendi. Ağrıları devam eden 15 yaşındaki Abdussamet, bayram sonrasında tahlil yaptırdı. Yaptırdığı tahlilde ağrılarının sebebinin Akut Myeloid lösemiden kaynaklı olduğu ortaya çıktı.

YARDIM BEKLİYOR
Ankara Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesine sevk edilen Abdussamet, kemoterapi tedavisine başladı. İlk kemoterapisini alan Abdussamet’in saçları döküldü. Hastalığı hızla ilerleyen çocuk, lösemi ile savaş verirken, aile ise zor durumda. Çocuklarını yaşatmak için çalmadık kapı bırakmayan aile, maddi imkansızlıklar dolayısı ile tüm masraflara yetişemiyor.

“ÇOCUĞUMUN YAŞAMASINI İSTİYORUM”
Yıllar önce babasını kaybeden Abdussamet’e annesi bakıyor. Babadan kalan ölüm aylığı ile geçimini sağladıklarını belirten anne, “Abdussamet 3 çocuğumun en küçüğü. Rabbim bizi böyle bir hastalık ile sınav ediyor. Maddi gücüm çocuğumun tedavi için yetmiyor. Hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyorum. Ne olur çocuğumu yaşatalım” dedi.
Yardım etmek isteyenler 0532 741 00 95 nolu telefonla aileye ulaşabilir.

Editör: Haber Merkezi