Kuruyemiş ve kuru meyveler oldukça fazla tüketilen besin değeri yüksek yiyeceklerdir. Son dönemlerde popüler Tadım Bar ile daha lezzetli bir dünya keşfedin.

Hurmalı Bar

Hurma, dünyanın birçok tropikal bölgesinde yetişen hurma ağacının meyvesidir. Son yıllarda oldukça popüler hale gelen hurma mükemmel bir besleyici özelliğe sahiptir.

Hurmadaki kalorilerin çoğu karbonhidratlardan gelir. Gerisi çok az miktarda proteinden elde edilir. Hurma lifin yanı sıra bazı önemli vitaminler ve mineraller içerir.

Yenı nesil lezzetli Tadım Hurmalı Bar sağlıklı atıştırmalıklar ile gününüzü kurtarın! Katkı ve koruyucu maddesi bulunmayan tadım bar ile doygunluk hissiyatınızı arttırın. Taze ve doğal öğün arası atıştırmalıklar ile kendinizi mutlu edin.

Antep Fıstıklı Bar

Antep fıstığı lezzetli ve yemesi eğlenceli kuruyemişlerdir. Süper sağlıklı bu ürünler tadı damağınızı bırakacak lezzette. Antep fıstığı ağacının bu yenilebilir tohumları sağlıklı yağlar içerir ve iyi bir protein, lif ve antioksidan kaynağıdır.

Temel besin içerirler. Kilo vermeye, kalp ve bağırsak sağlığına yardımcı olabilirler. Günümüzde dondurma ve tatlılar da dahil olmak üzere birçok yemekte tüketilen antep fıstığı Tadım Antep Fıstıklı Bar ile yeni nesil atıştırmalıklardır.

Öğün aralarında oluşan açlık hissini bastırmak hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! Hele canı şerbetli tatlı isteyenlere mükemmel bir öneri! Son yıllarda giderek yükselen sağlıklı beslenme trendine paralel olarak popülerliği artan “Kuruyemiş Bar” hepimizin keyifli alışkanlıklarından birine dönüştü.

Fındıklı Bar

Fındık lezzetli bir atıştırmalıktır. Birçok yemeğe harika bir katkı sağlar. Diyetisyeninizin tercih edeceği kalori kontrollü sağlıklı kuruyemiştir. Fındıklar ayrıca çeşitli sağlığınza fayda sağlayabilecek vitaminlere sahiptir.

Fındık, hücrelerin oksidasyonuna karşı koruma sağlayan bileşikler olan antioksidanlar açısından zengindir. Hücre hasarında iyileştirme özelliğine sahiptir. Fındık, antioksidan E vitamini içerir. E vitamininin vücuda ve kansere bağlı hücre hasarı türlerinden korumaya yardımcı olabileceğini öne sürülmektedir.

Yoğun geçen bir çalışma gününde açlık hissettiğiniz zaman fındıklı bar ile kendinizi ödüllendirin. Doyurucu özelliği ile açlığınızı yatıştırmak için en güzel seçim. Tadım Fındıklı Kuruyemiş Bar ile lezzeti keşfedin.

Yer Fıstıklı Bar

Yer fıstığı, baklagiller familyasından bir türdür. Tohumlar, protein ve yağ açısından zengin, besleyici olarak yoğun bir besindir. Her bölgede kullanılan farklı isme rağmen yer fıstığı toprak zenginleştirici bir ürün olarak özellikle değerlidir.

Yer fıstığı çiğ veya kavrulmuş olarak satılır. Türkiye’de fıstık ezmesi ve şekerleme ve unlu mamullerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Kuruyemişler farklı şekilde işlenerek tüketilse de Tadım Yer Fıstıklı Bar ile oldukça lezzetli bir tat.

Tadım Yer Fıstıklı Bar, en çok tercih edilen düşük kalorili lezzetli atıştırmalıklar. İlaç gibi gelecek atıştırmalık ile kendinizi mutlu edin.

Sportif Bar

Tadım Sportif Bar yeni nesil atıştırmalık. Spordan çıktığınızda sizi mutlu edecek bar son dönemlerde herkesin yeni favorisi. Kuruyemiş barların içerisinde en sevilenlerin arasında yüksek besin değerine sahiptir.

Editör: Haber Merkezi