Sakaryaspor’un 4. Play-off finali hüsranı dün gece olimpayatta sahnelendi. Diğerlerine benzer görüntüler sergilenirken sahada ruhsuz,inançsız, laubali ve gevşek bir takım izlemek olimpiyata kadar gidip takımına destek veren yeşil siyah sevdalılarını ve beni oldukça şaşırttı. Bir takım kötü oynayabilir ama bu kadar ruhsuz mücadele edemez. 
Çoğu Trabzon kökenli Kocaelisporlu oyuncular sahada basmadık yer bırakmazken maçın başından sonuna kadar da mücadeleyi bırakmadılar. Son dakikalarda seyirci desteğiyle plaka-skor sevdasına düşen Körfez ekibi amacına ulaşamadı. Halbuki bu işi kendileri iyi bilirler. Atsalardı bir gol kalelerine daha önceki gibi istedikleri olurdu..! 
**


Kocaelisporlu oyuncular ve hocası maçın başından sonuna kadar oynadığı oyun ve verdiği mücadeleyle galibiyeti hak etti. Bize de onları tebrik etmek düşer. Yalnız hemen tepemizde olan ve maç başlamadan küfürlü tezahüratlara sarılan ve sonuna kadar da devam ettiren taraftarına aynı şekilde yaklaşamayacağım. Daha sonra aynı şekilde bizim tribünlerden de cevap gecikmedi.
**
Böylesi bir finalde bu kadar kötü futbol ve sonuç almak Sakaryaspor’a hiç yakışmadı. Hocasından futbolcusuna,yöneticisinden başkanına söylenecek çok söz ve eleştiri var ama bu saatten sonra bir işe yaramayacağı için artık önümüze bakma zamanı. Tek sözüm yazıklar olsun, utanın!
**
Kongreye odaklanılmalı ve kim başkan olursa genç ve dinamik bir kadro ile iki üçü aşmayacak tecrübeli oyuncuyla yola devam edilmeli. Büyük paralar verilerek kurulan kadroları gördük! Para verilecekse de genç ve gelecek vaadeden oyunculara yatırım yapılsın. 
Altyapı kuvvetlendirilmeli. İzleme komiteleri artırılıp yetenekli gençler takıma kazandırılmalı. Sakaryaspor’u ve futbolu seven oyuncularla içiçe olacak bir yönetici eski tabirle (genel kaptan) mutlaka olmalı. 
Sakaryaspor bu liglere yakışmıyor. Finallerde kaybetmekten usandık. Final maçlarında oynanılan rezalet futbolun nedenleri araştırılıp artık bir ders alma zamanı geldi de geçti.Utanılacak bir skor ve çok kötü futbolla ezeli rakibimize yenilmek canımızı fazlasıyla sıktı ama şimdi silkelenme zamanı. Dünü hemen unutmalıyız yarınlara odaklanmalıyız. Futbol ve futbolcu şehri Sakarya mazisine yakışır günlere bir an önce kavuşmalı, kavuşturulmalı.