Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş, beraberinde akademisyenlerle birlikte Kocaali Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Doğanay’ı ziyaret etti. Görüşmede meslek yüksekokulu öğrencilerinin kültürel ve spor faaliyetlere yönelik imkânlarının artırılması ve bu noktada yürütülecek iş birlikleri ele alındı.

GÜZEL ÇALIŞMALAR
SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın eğitim-öğretimin 27 Eylül’de yüz yüze başlayacağını açıkladığını hatırlatan Denizcilik MYO Müdürü Doç. Dr. Nuri Akkaş, “Böylelikle Kocaali uzun yıllardır beklediği üniversite öğrencilerine kavuşmuş olacak. Tabi ilçeye büyük bir hareketlilik katacak öğrencilerimizle birlikte kültürel, sportif ve sosyal etkinlikler boyutunda da bir atılım gerekiyor. Kıymetli müdürümüzle yaptığımız görüşmede bu anlamda her türlü imkândan faydalanabileceğimizi öğrenmek bizleri mutlu etti. İnşallah birlikte güzel çalışmalar gerçekleştirerek ilçemizin üniversite ile birlikte gelişimini farklı bir boyuta taşıma arzusundayız” diye konuştu.

HEYECANLIYIZ
Kocaali’nin ciddi bir gelişme potansiyelini içinde barındırdığını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Doğanay, “Bu anlamda devletimizin kültürel ve sportif yatırımları son derece yerinde. Biz hâlihazırda birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Üniversite öğrencilerimiz bizim coşkumuzu ve ilçemizin sosyal yönünü daha yukarı çekecektir. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyoruz. Kocaali için kısa süre içerisinde yeni bir dönem başlayacak diyebiliriz. Biz bu yeni döneme hazırız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi