Şehrimizin geçmiş yıllardaki sosyal yaşamında önemli bir yeri olan Küçük Hamam’ın sahiplerinden Ömer Yıldırım'ın torunu olan Nadir Yıldırım'ın Gebze Teknik Üniversitesi'ne Genel Sekreter olması yakın çevresi ve okul arkadaşları arasında  büyük mutlulukla karşılandı.
Çalışkanlığı ve işindeki istikrarlı başarısıyla üniversite genel sekreterliği gibi önemli bir göreve yükselen Nadir Yıldırım'a Bolu Meslek Yüksek Okulu döneminden sınıf ve ev arkadaşı Şeref Oruçoğlu anlamlı bir ziyarette bulunarak arkadaşının bu başarısını kutladı. Sakarya İl MEM Basın Sorumlusu Yalçın Akaltın’ın da üniversite yıllarından yakın arkadaşı olan Nadir Yıldırım yeni görevine atanması dolayısıyla tebrik mesajlarını ileten tüm dostlarına teşekkür ederken, çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği Adapazarı'nda unutulmayacak  hatıralarının olduğunu belirterek kendisini her zaman gerçek bir Sakaryalı olarak gördüğünü ifade etti.

----


NADİR YILDIRIM KİMDİR? 
1968 yılında Tokat Reşadiye'de dünyaya geldi. Çocukluk yıllarında geldiği Adapazarı'nda Karaosman İlkokulu, Merkez Orta Okulu ve Adapazarı Ticaret Lisesinde okudu. Gazi Üniversitesi Bolu Meslek Yüksek Okulu Orta Kademe Yöneticilik mezunu olarak 1993 yılının sonunda geçici işçi olarak Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde işe başladı. 21.04.1994 tarihinde yazılı ve sözlü sınav sonucu memur kadrosuna atandı. 2001 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünden mezun oldu. 18.06.2003 tarihinde Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitü Sekreteri, 15.07.2004 tarihinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında Şube Müdürü, 20.09.2006 tarihinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanı görevlerine atandı. 27.03.2020 tarihinden itibaren vekaleten yürüttüğü Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine 19.11.2020 tarihinde asaleten atandı. Nadir Yıldırım evli ve 2 çocuk sahibidir.

Editör: Haber Merkezi