GEYVE'NİN ÖNE ÇIKAN YÖNLERİ

Konuşmasında Geyve'nin tarihi, kültürel ve doğa açısından zenginliklerine vurgu yapan Başkan Kaya, "Geyve, tarihi İpek Yolu'nun önemli durak noktalarından birisi. Alifuatpaşa Mahallemizde yer alan tarihi II. Bayezid köprüsü, Geyve ilçe merkezinde yer alan Elvan Bey İmareti öne çıkan tarihi eserler. Bu tarihi zenginliklerimizin yanında verimli topraklarımız, yeşil coğrafyamız da Geyve'mizi her geçen gün pek çok insanın ziyaret ettiği bir turizm merkezi haline dönüştürüyor" dedi.

ÖĞRENCİLERİN FAYDALANABİLECEĞİ SOSYAL TESİSLER

İlçede bulunan sosyal tesisler hakkında da bilgi veren Başkan Kaya, ilçede yaşayan kadınların üretim faaliyetlerini sürdürdüğü Yöresel Ürünler Merkezi, Sakarya Nehri kenarında bulunan Nehir Park kafe/restoranı ile Hırka Mahallesi'nde bulunan Seyir Terası'nın öğrencilerin keyifle ve güvenle vakit geçirebilecekleri alanlar olduğunu ifade etti.

BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE SÖZ: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Kaya, öğrencilerin ilettiği önerileri tek tek not alarak bu taleplerin takipçisi olacağını belirtti.
Başkan Kaya konferansın kapanışında ise öğrencilere, "Günün her saatinde bana ulaşabilirsiniz. Sizler bizlere ailelerinizin emanetisiniz. Sizleri burada güven ve rahat içinde yaşatmak için tüm imkanlarımız ile yanınızdayız. Sizden tek beklentimiz var; başarılı olmanız. Başarınızı ise güzel ülkemizin faydasına işler için kullanmanız" çağrısında bulundu.
Öğrencilerin geniş katılımı ile gerçekleşen konferans SUBÜ Geyve MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Taha Dursun'un, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya "Teşekkür Belgesi" takdim etmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi