Törende Başkan Yıldız’ın yanı sıra; Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Alper İnanç, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.
Spor Bilimler Stadyumu’nda gerçekleştirilen Mezuniyet Töreni, öğrencilerin yürüyüş korteji ile başladı. Yürüyüşün ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunmasıyla dereceye giren öğrenciler için düzenlenen programa geçildi.
Törende Başkan Yıldız, Hukuk Fakültesi’ni birincilikle bitiren Esranur Maral’ı, ikincilikle bitiren Şeyma Güngör’ü ve üçüncülükle bitiren Meltem Çay’ı tebrik ederek Sakarya Barosu’na ait adalet saati hediye etti.
Başkan İlknur Ebiz Yıldız, “Tüm mezun olan öğrencilerimizi ve onları bir an olsun yalnız bırakmayan, bu stadı dolduran, bu yaşa kadar getiren ailelerini kutluyorum. Her bir öğrencimiz ile gurur duyuyorum. Mezun olan öğrencilerimiz; geleceğin avukatı, hakimi, savcısı olacak ve her biri hak, hukuk ve adalet için yılmadan çaba gösterecek. Buna yürekten inanıyorum. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Program, öğrencilerin keplerini atmasıyla son buldu.

Editör: Haber Merkezi