Birine aşık olmak için umudunuz olmalıdır. Umut hayal dünyanızı canlandırır.

Hayal edemediğiniz birine aşık olma şansınız çok düşüktür. Çünkü aşk hayal gücüyle başlar.

Birine aşık olduğunuzda elini tutabilmek, kokusunu duyumsamak, sesini işitmek, yüzünü görebilmek ve bunun gibi sayılacak birçok şey hayal dünyasına daldığınızda sizi heyecanlandırır, kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Durum böyle olunca da beklenti içine girmeye başlayıp, karşınızdaki kişinin size karşılık verebilmesi ihtimaline kapılırsınız.

Hayal gücünüzle bu mutluluğunuz üçe dörde katlanır.

Hayal gücünüz zihninizde canlandırdığınız kişiyi elde edebilme ihtimalini yüksek tutuyorsa fazlasıyla atik ve mutlu, elde edebilme ihtimalini düşük tutuyorsa da kaygılı ve ruh halinizi bunalımlı bir sürece sokuyor.

Bazı insanlar böyle durumlarda duygularını iyi yönetemediği için takıntılı bir hale bürünebiliyorlar ve arzuladıkları kişiye daha çok bağlanabiliyorlar.

Aşık olduğunuzda salgılanan hormonlarla bu bağlılık süreci daha da hızlanıyor. Ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Aşık olduğunuzda hayal dünyanız karşınızdaki kişinin size sadece güzel yönlerini görmenizi sağlarken kötü olan yönlerini es geçip görmemenizi sağlar.

Bunun sebebi herkesin hayal kurarken olmasını istediği güzel şeyleri düşlüyor olmasıdır.

Aslına bakılırsa gerçekten uzaklaşıp hayal dünyanızda yarattığınız o kişiye aşık oluyorsunuz biraz da…

Zafere ulaşınca da belli süre sonra çoğu insan, zihninde canlandırdığı kişiye dönüşmesi için ilişki içerisinde olduğu kişiyi sınırlandırmaya yönlendirmeye başlıyor.

Özellikle kadınların birçoğu umduğunu bulamayınca erkekler gibi ilgisiz davranıp vazgeçmek yerine, ilişkiyi sürdürmeye ve erkeğini değiştirmeye yöneliyor.

Sevgilerimle…

Mail: [email protected]