Sakaryasporumuz evinde gerçekten güzel akıl dolu futbol ve gollerle Şanlurfaspor’u farklı yendi. Üstümüzdeki takımlardan Altay ve Hacettepe de puan kaybedince puan şampiyonluk inancımız yeniden filizlendi.  Şampiyonluk kaçsa bile Play-Off’ta Sakaryaspor her zaman olduğu gibi farkını ortaya koyacaktır. Bu takım hu sene bu ligden kurtulacak!

Büyükşehir Belediye başkanımız Zeki Toçoğlu, Eski Başbakanlarımızdan Ahmet Davutoğlu’nu ağırladı. Maçımızı da izleyen Davutoğlu daha sonra Skaarya’dan ayrıldı. Bu nazik ziyareti için de teşekkür ederiz.

MEHTERAN TAKIMI HARİKAYDI
Sakaryaspor maçından önce çocuklardan oluşan mehteran takımı tribünleri ve futbolcu kardeşlerimizi adeta harekete geçirdi.  Alınan galibiyette payları vardı bence. Havanın  yağışlı olmasıyla birlikte bir çok taraftar maça gelmedi. Mazeretler Maraş’a yenilmemizdi belki ama haklılar mı orası tartışılır. Bana göre değiller. Yensek te yenilsek te takım yalnız bırakılmaz. Maça gelenler gollü bir maç izledikleri için çok şanslıydılar. Mutlu şekilde stattan ayrıldılar.

GELELİM MAÇA
Önce takımımızın imparatoru Engin Korukır hocamdan bahsetmek istiyorum. Oynadığımız tüm maçlarda verdiği demeçlerde biz kötü oynamıyoruz dedi.  Bende katılıyorum. İzlediğim maçlarda bir maç dışında güzel oynadık ancak bazı maçlar şans bizden yana değildi. Engin hocamız Urfa maçına takımı çok iyi hazırlamış. Tebrik ediyorum.  Ramazan Sal’ı kesmekte haklılık payı var. Kötü oyunu ve hataları tribünlere de yansıyordu.  Takımımıza bireysel anlamda baktığımda ise kaliteli futbolcularımız var.  Santraforumuz Mahir Sağlık tribünlerden çok tepki aldı ama Urfa maçında 2 güzel gol attı ve kendini affettirdi.  Büyük taraftarlarımız da bundan sonraki maçlarda Mahir’den güzel goller bekliyor.

OYUNDAN HİÇ KOPMADIK
Sakaryaspor Futbol Takımı 90 dakika boyunca oyundan hiç kopmadı. Çünkü teknik direktörümüz ve yardımcıları devamlı uyarılarda bulundu.  Takımımızın devamlı atak futbolu oynamasında payları büyüktü tabi ki.  Bu kadar atak futbol oynarsan kalende tehlikeler yaşarsın zaman zaman.  Normal bir durum bu. Rakibin bir pozisyonu direkten döndü ama onun dışında da çok pozisyonları var diyemeyiz. Tek tek futbolcularımız nasıl oynadılar derseniz mevcut on bir ve sonradan girenler güzel oynadılar. Ancak içlerinde en güzel kim oynadı derseniz kuşkusuz 54 numaralı formasıyla Talha Mayhoş derim. Alınan farklı galibiyete bir diğer etki eden taraf ise başta Tatangalar. Hiç susmadılar ve takımı 90 dakika desteklediler. Takımı iyi motive eden ve maça hazırlayan başta Teknik Sorumlumuz Engin Korukır ve yardımcılarını daha sonra ise sahada basmadık yer bırakmayan futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.  Hafta sonu oynanacak Nazilli maçında başarılar diliyorum. Esen Kalın, Hoşça kalın.