Eşit puanlara sahip iki takım gol bulamayınca beraberliğe razı oldular. Sakaryaspor üç puan alan takım olmalıydı. Rakip Çorumspor 34’ncü dakikadan sonra oyunun 1 kişi eksik oynadı. Sakaryaspor için zor deplasmandı ama ele geçen avantajdan bir türlü yararlanılamadı. Zirve hesabımız varsa böyle durumlardan faydalanıp üç puanı haneye yazdırmak lazım.

Oyunun pek tadı tuzu yoktu. Rakip takımın oyuncusunun oyundan atılmasıyla futbolun çirkinliklerini görmek zorunda kaldık. Maç bitimine kadar itirazlar ve sertlikler gördük.

Sakaryaspor’un paslı oyunu vardı ama gole gidecek hamleleri yapamadı. Gol pozisyonları cılız kalınca istenilen sonuç alınamadı.

Sakaryaspor’un son dakikada kaçırdığı pozisyon haricinde öyle ahlı vahlı bir pozisyonumuz olmadı. Bir de direkten dönen top vardı. Hocamız bunun başarısızlık olduğunu söyledi. Futbolda direkler de var. Ağlarla buluşmayan top işe yaramıyor maalesef.

Kırmızı kartın ardından maçın hakemi itirazlarda etkisiz kaldı. Çorumlu oyuncularla sık sık ağız dalaşına girdi. Otoriteyi sağlamak için çok kart çıkarttı.

İki takımın da bir üst kümeye çıkma arzuları var ama ortaya konulan futbolları pek iç açıcı değildi. Tanınmış iki teknik adam var. Sporcularının daha ciddi oyunu tercih etmelerini sağlamalılar. Onlara bu işi doğru bir şekilde öğretmeliler. Kaçan puanlara yazık olduğunu düşünüyorum.