TBMM Genel Kurulu'nda İçişleri Bakanlığı bütçesi üzerine görüşlerini sunarken çok ses getirecek bir konuşmaya imza atan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin Cumhur İttifakı ile geldiği nokta ve varacağı hedefle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, hiçbir pazarlık yapmadan Türkiye'nin ve Türk Milletinin bekası için her türlü sorumluluğu alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek, Türkiye'nin milyonlarca insanıyla birlikte Kızılelma'ya doğru gittiğini söyledi.

TÜRKİYE KIZILELMA'YA DOĞRU GİDİYOR 
Türkiye'nin geldiği nokta ve varacağı hedefle ilgili değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Hangi birimiz, dün İsrail'de paramızla aldığımız Heronların tamiri için sıra beklerken, bugün kendi İHA'larımızı ve SİHA'larımızı yapabileceğimizi kendi mühendislerimizin Ay Yıldızlı imzasını çakabileceğini hayal ederdik? Önümüzdeki on yılları anlatayım. Allah'a hamdolsunki Türkiye milyonlarca insanı ile birlikte ve gönül coğrafyamızdaki milyonlarca insanla birlikte Kızıl Elma'ya doğru gidiyor.'' dedi.

[[y:LKkpxWdGBao]]

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhur İttifakı'nın yaptığı ve yapacağı işlerle ilgili değerlendirmelerde bulunurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye şükranlarını sunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Türkiye'nin yapacak çok işi var Cumhurbaşkanımız liderliğinde Cumhur İttifakı'nın yapacak çok işi var. Allah bizi milletimize mahcup etmesin. Cumhur İttifakı'yla beraber ülkemin bekası ve milletimizin bekası için her türlü sorumluluğu alan, hiçbir siyaset pazarlığının içerisinde olmayan MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye de hassaten şükranlarımızı sunuyorum.'' dedi

Editör: Haber Merkezi