En çok video paylaşılan sosyal medya platformları arasında bulunan Youtube sayesinde paylaştığınız videolardan para kazanmanız mümkün oluyor. Youtube üzerinden beğendiğiniz, tüm videoları başkaları ile paylaşarak kazanç oluşturmanın, Youtube tarafından belirlenen bazı kuralları bulunuyor. Son zamanlarda kanal açarak para kazanmak isteyen youtuberlerdan istenen 4000 saat ve 1000 abone kuralı bulunuyor. Bu kuralı tamamlayan tüm kanal sahipleri, yayınladığı her video için para kazanmaya başlayabiliyor. Tabi abone sayısını artırmak ve saatti tamamlamak düşünüldüğü kadar kolay olmuyor.

Abone Sayısını Artırma

Youtube kanalınızda abone sayınızı belirli oranda artırmanın çeşitli yolları bulunuyor.

  • Başka kanallara giderek size abone olmalarını isteyebilir
  • Videolarınızı yayınladıktan sonra izleyenlerin kanalınızı abone olmasını isteyebilir
  • Bazı platformlardan kanalınız için gerçek abone satın alabilirsiniz

Satın alacağınız aboneler gerçek ve aktif kişilerden oluşmaktadır ve kısa sürede aboneleriniz belirli oranda artmaktadır. Çok uygun fiyata satın alacağınız aboneler sayesinde kısa sürede abone sayınızı tamamlayabilir ve kanalınız için iyi bir izlenmeye sahip olabilirsiniz.

Abone Sayısını Neden Artırmanız Gerekir

En çok kullanılan sosyal medya platformu Youtube sayesinde beğendiğiniz videoları başkaları ile paylaşarak para kazanabilirsiniz. Para kazanmak için ise mutlaka Youtube para kazanma şartlarını yerine getirmeniz gerekiyor. Bu şartlardan en önemlisi 1000 abone şartı. Abone sayısını tamamlamak kanalınızı para kazanmaya açmanız için oldukça önemli.

  • Popüler olabilmek
  • Daha fazla kitleye ulaşmak
  • Para kazanmak

Abone sayınızı artırmak için Youtube abone satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Abone sayınız arttıkça kanalınızın popülaritesi de artacak bu sayede daha fazla para kazanmaya başlayabileceksiniz.

Abone Satın Almak Kanalda Problem Yaratır mı?

Kanalınızı popüler yapmak ve para kazanmaya açmak için mutlaka yüksek abonelere sahip olmanız gerekiyor. Abone sayınızı artırmak için ise zor olan diğer kanallara giderek abone olmalarını teklif etmek yerine, çok uygun bir fiyata abone satın alabilirsiniz. Kanalınız için abone satın almanız, kanalınız için herhangi bir problem yaratmaz. Ama mutlaka güvenilir ve organik firmalar ile çalışmanız gerekir. Satın aldığınız aboneler tamamen organik gerçek kişilerden oluşmalı, aksi halde Youtube tarafından tespiti hemen yapılabilir. Böyle bir durumda, kanalınız çok büyük cezalar alır, ayrıca kanalınız kapanabilir. Kanalınıza artısının olmasını ve popüler olmasını istiyorsanız mutlaka güvenilir firmalar ile abone satın alma işlemi yapmanız gerekiyor.

Abone Satın Alma İşlemi Sonrası Kanalım Kapatılır mı?

Youtube'un kullanıcılarına koyduğu çok katı kurallar bulunuyor. Herhangi bir sebeple bu kuralları ihlal etmeniz durumunda kanalınız hemen uyarı alabilir, son olarak da kapatılabilir. Yüklediğiniz her videoya dikkat etmeniz gerektiği gibi, yapacağınız her işleme de dikkat etmeniz gerekiyor. Youtube'da popüler olmak için üye sayınızı artırmak istiyorsanız, bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor.

Organik olmayan ve tamamen hileye dayalı abonelik olması halinde bu Youtube tarafından anlaşılacak, bu durum kanalınızın kapanmasına kadar uzayacaktır. Youtube algoritması kullanıcılarının yaptığı her işlemin hileye dayalı olup olmadığını anlayan bir sistem kullanıyor. Bunun için mutlaka organik abone satın alacağınız gerçek üyelere sahip firmalar ile çalışmalısınız, aksi halde satın alma sonrasında kanalınız kapanabilir.

Abone Satın Alma

Youtube kanalınız için abone satın alma işlemi çok basit adımlardan oluşuyor. Yapmanız gereken ilk etapta, satın almak isteyeceğiniz abone sayısını belirlemek. Sizin için ne gerekli olan abone sayısını belirleyerek hemen sipariş verebilirsiniz. Vereceğiniz tüm siparişlerde sorunsuz gerçek aboneler kanalınıza yönlendiriliyor. Abonelik paketleri sistem tarafından korunduğu için satın alma sonrasında, kanalınız hiç bir şekilde zarar görmüyor. Tamamen gerçek aboneler sayesinde kanalınızın itibarı ve izlenmeleri artacak ve daha popüler olacaktır.

Abone Satın Alma ve Ödeme

Kanalınızın popülaritesinin artması için hatırı sayılı bir abone sayınızın olması gerekiyor. Abone sayınızı artırmak için ise abone sağlayan firmalar ile çalışabilirsiniz. Bu sayede gerçek aboneler kanalınıza yönlendirilecek ve kısa sürede abone sayınızda artış olacaktır.

Sistem üzerinden alacağınız tüm satın alma işlemlerini kolay ödeme yöntemleri ile gerçekleştirebilir ve kolaylıkla işlem yapabilirsiniz. Satın alacağınız paketlerin fiyatları abone sayısına göre belirleniyor ve oldukça uygun fiyat seçenekleri ile sunuluyor.

Satın alacağınız aboneler paylaştığınız tüm videoları isleyecek, yorum yapacak ve beğenecektir, bu sayede kısa sürede kanalınız daha popüler hale gelecektir. Youtube üzerinden çok paralar kazanmak için mutlaka önce abone ve izlenme sayınızı artırmanız gerekiyor.

Abone Satın Al

Youtube'da popüler olmanız crovu ile artık çok kolay. Kanalınızın popülaritesini artırmak için gerekli olan abone ve izleme paketlerine hemen sahip olabilirsiniz. Kolay ödeme seçeneklerine sahip ve güvenilir firma size kısa sürede kanalınız için gerekli olan tüm hizmetleri sağlıyor.

Firma Youtube abone paketleri tamamen gerçek abonelerden oluşuyor. Türkiye dahil tüm dünya üzerinden gelecek olan gerçek aboneler kanalınızda paylaştığınız tüm videoları görebilir, yorum yapabilir ve videonuzu beğenebilir. Satın alma işlemi sonrasında koyacağınız her video hızlı bir şekilde yükselecek ve Youtube tarafından daha popüler hale gelecektir. Gönderilen aboneler gerçek kişiler olduğundan hiç bir şekilde kanalınız zarar görmüyor.

Satın alınan bu aboneleri Youtube'un tespit etmesi zor. Oldukça güvenilir olan bu yöntem sayesinde para kazanmaya kısa sürede başlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kanalınızın popülaritesi daha da artacak ve daha çok üye sayısına sahip olabileceksiniz.

Editör: Haber Merkezi