League of Legends takım arkadaşlarınla planlama yapman gereken ve rakibi iyi analiz edip açıklarını kollaman gereken bir strateji oyunudur. Bu strateji oyunundaki seviyelere ranked yani dereceli sistemi denir. League of Legends oyununda ilk hedef olarak bir karakter seçip hangi eşyaları satın alması gerektiği ve o eşyaların ne işe yaradığını anlamaya çalışmanız gerekmektedir. Her oyuncu aynı seviyede iyi oynayamayabilir. Oyunu zaten uzun zamandır oynayıp da kendisi gibi iyi bilen oyuncular ile oynamak istiyorum diyenler ucuz eloboost hizmeti ile buna kolayca ulaşabilirler.

League of Legends Oyununa Yeni Başlıyorsanız

Oyuna ilk defa başlıyor veyahut yeni başlamış iseniz bu bilgiler sizi yeni başlayan rakiplerinizden yeterince öne geçirecektir. League of Legends takım odaklı bir strateji oyunudur. Senin amacın takım arkadaşların ile birlikte plan kurup hareket halinde olarak, rakibinizin üssünde yer alan merkezi (ana inhibitörü) onlar sizin merkezinizi yıkmadan önce yıkmak. Kulağa basit gibi geliyor olabilir fakat asıl olay o noktaya kadar gelebilmekte, o yüzden hazırsan hadi başlayalım.

Öncelikle, her biri özel yeteneklere sahip şu anlık tam 148 şampiyonumuz bulunmaktadır ve sizler gözünüze en güzel gözükeni seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Oyuna yeni başladıysanız henüz şampiyonlarınız açık olmadığından dolayı League of Legends’te bulunan Haftalık Ücretsiz Şampiyon Rotasyonlarını takip etmenizi öneririm. Her hafta 10 farklı ücretsiz şampiyona erişim sağlayıp yeni şampiyonlar deneyimleyip oyun zevkinizi arttırabilirsiniz.  O hafta bulunan 10 farklı şampiyon size göre değil mi? Meraklanmayın diğer hafta mutlaka ile tam sana uygun bir şampiyon rotasyona girecektir.

League of Legends’da Nasıl Daha İyi Oynarım?

Sihirdar Vadisinde 3 ana koridor bulunmaktadır ve bu koridorlar ALT, ORTA, ÜST şeklinde olmaktadır. Oyun başlangıç ekranında Chat kısmında nereye gitmek istediğini belirtirsen takım arkadaşlarınla çok iyi anlaşabilirsin.

Oyun başladığında takım arkadaşlarınla doğduğun yerden market alışverişini gerçekleştirebilirsin. Sakın bir şeyler almadan gitme.

Oyun başladıktan 30 saniye sonra minyon adı verilen küçük yaratıklar ortaya çıkacaktır bu hem senin takımın hem rakip takım için eşit seviyede olacaktır. Rakip kuleden ve rakibinden hasar miktarını daha az alarak. Minyonlara son ölüm vuruşunu yapman sana altın kazandırmakla birlikte deneyimini de arttıracağından rahatlıkla üstünlük kurabilirsin.

Tamamen uzman oyunculardan oluşmuş profesyonel kadromuz ile kısa zamanda ve 7/24 destek hizmeti sağlayacak uzi boost hizmetinizdedir. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda sorununuzu en kısa sürede çözmek için burada olacağız.

 

Editör: Haber Merkezi