Elektrik enerjisine kesintisiz ulaşımda oldukça önemli bir rol oynayan dizel jeneratörler, üretimin aksamaması gibi durumlarda olmazsa olmaz listesinde üst sıralarda yerini almaktadır. Bunun yanı sıra Teksan avantajlarıyla ihtiyacınıza uygun geniş güç aralığında sunulan dizel jeneratörler, yedek güç kaynağı olarak kullanılabileceği gibi aralıksız çalış. Dizel jeneratör ürünlerinin avantajlarına baktığımızda ise Teksan ürünlerinin en öne çıkan özellikleri arasında verimli olmaları ve sessiz çalışmaları var.

Türkiye’nin öncü jeneratör üreticileri arasında bulunan Teksan dizel jeneratör ürünleri, dayanıklı kompakt yapıları, kolay kullanım özelliği, düşük ses seviyesi, yakıt tasarrufu sağlayarak verimlilik sunan faydalarıyla beraber avantajlı jeneratör kullanımı sağlayarak iş yerleri ve daha birçok noktada kolaylık sağlıyor.

Dayanıklılığı Kanıtlanmış Dizel Jeneratörler

Uzun senelere dayanan Ar-Ge çalışmalarıyla önemli yatırımlara imza atan Teksan, tüm sektörler için kesintisiz enerji üretimi yapıyor. Projeniz göz önüne alınarak üretim yapan Teksan, koşullar ne olursa olsun sorunsuz bir şekilde çalışan jeneratörlerle enerjinin devamlılığını sağlamaktadır. Zorlu sismik dayanım testlerinden geçen dizel jeneratörler 9 şiddetindeki depremlerde bile sorunsuzca çalışır. 3000 saatlik tuz testini başarıyla geçmiş olan dış kabini her türlü hava koşulunda çalışmaya uygundur.

Profesyonel mühendislerce geliştirilen dizel jeneratörler hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için https://www.teksan.com/tr/dizel-jenerator/ sayfasını ziyaret edebilir, teknik bilgi için iletişim adresleri üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi