Online psikolog, birçok insanın daha önce alamayacağı terapi hizmetini almasını sağlayan bir uygulamadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte online hizmetlerin gelişimi de oldu. Bu sayede birçok bireye psikolog ulaşma imkanı sunuldu. Psikologların hastaya ayıracakları zaman artarken, hizmet kalitesinde ise artış gözlendi. Online psikolog hizmeti her açıdan avantajlı olan bir hizmet olarak yerini aldı.

 Online Psikologların Avantajları Nelerdir?

Online işlemler her alanda olduğu gibi terapi hizmetinde de büyük zaman avantajı sağladı. Son günlerde yasaklar ve benzeri nedenlerden olayı zaman kısıtlanması yaşandığı göz önüne alınır ise online psikologlar sayesinde rahatlık terapiye ulaşma imkanı sunar. Özellikle çalışan bireyler için her saat ulaşabilecekleri terapi imkanı sunar.

  • Uygun fiyatlı ücretler ile çeşitli ruhsal sıkıntıları olan bireyleri psikologluk hizmeti sunar.
  • Kırsal alanlarda yaşan bireyler için fırsat yaratır.
  • Toplumsal ve ailesel baskılardan çekinen bireyler için fırsat sunar.
  • Geniş saat aralıkları ile çalışma şartlarına uygundur.
  • Bekleme süresi azdır.
  • İkamet ve ulaşım sorunu yoktur.
  • Evde çıkamayan veya hastalara imkan sunması.

Online psikolog hizmeti yüz yüze terapiye göre oldukça uygun fiyatlıdır. Kolay ulaşanımı her bireye ulaşımı sayesinde topluma hizmet eden bir uygulamadır. İzmir psikolog hizmeti online hizmeti sayesinde profesyonel hizmeti birçok bireye ulaştırmaktadır.

Bağ Kurmak Zor Mu

Yüz yüze iletişim her zaman tercih edilen bir işlem olarak görülse de gerek gündelik hayat getireli gerek insanların kendilerini online daha rahat ifade edebilmeleri online psikolog hizmetini gerekli kılmıştır. Her alanda hizmet online hizmetin artması psikoloji alanına yansımış ve gerekli farkındalıkları yaratmıştır. Bağ kurma işlemi danışın psikolog ile samimi ve doğru olarak ifade etmesi mümkündür. Eğer ki danışan kendini samimi biçimde ifade etmez ise bağ kurma yüz yüze terapi olsa bile mümkün olmaz.

İzmir psikolog hizmeti kariyerinde başarılı kişilerden oluşan bir hizmettir. Yakından gelişmeleri takip eden uzman psikologlar insanların online olarak kendilerini daha iyi ifade edebildiklerini analiz etmişlerdir. Utangaçlık ve çekingenliği en aza indiği online hizmetlerde mevcut olduğunu fark etmiş. Özellikle toplumsal baskı ve ailevi baskıdan dolayı psikolog ile görüşemeyen bireylerin bu hizmeti almasını sağlamıştır. Bundan dolayı bağ kurma işlemini kolaylaştırmıştır.

Güvenlik Sağlanması

Günümüzde teknolojinin hızlı gelişimi siber saldıralar karşı korkuları artmıştır. Online hizmetlerin kullanılan birçok alan bulunmaktadır. Bu alanlarda, bankalar, hastaneler, devlet kurumları mevcuttur. Bu kurumlarda kullanılan siber sistemler saldırılara kapalıdır. Ve sürekli olarak geliştiril. Bu sayede herhangi bir kayıtta ulaşılamaz. İzmir psikolog ekibi seans sırasında herhangi bir kayıt işlemi olmamaktadır. Bundan dolayı saldırı sırasında ele geçebilecek bir dosya mevcut değildir. Online veya chat sistemi ile terapi işleminde üçüncü kişilerin sisteme bağlanmaları ise mümkün değildir. Oluşabilecek bütün saldıralar karşı sistem yenilenir güncellenir ve korunur.

Mahremiyet ve gizlilik kurallarını ihlal edilemez. Bununla ilgili sözleşeme talebinde bulunabilirsiniz. Dilerseniz rumuz ile katılabilirsiniz. Bu sayede herhangi bir şekilde kimliğiniz belli olmaz.

İzmir Psikolog

izmir psikolog ekibi hem psikoloji alanında hem de siber güvenlik alanında uzman kişilerden oluşan bir ekibe sahiptir. Danışanlarına güvenli hizmet sunarken ruhsal sağlıklarını korumalarına yardımcı olunur. Özellikle danışanların en büyük sorunları olan iletişim problemleri ve diğer kişilerin olumsuz etkileri, sürekli maruz kalınan iletişim bozuklarında, baskıda ve streste oldukça faydalı olmaktadır. Zamansız ulaşma imkanı ile herhangi bir durumda, seans, gün ve randevu sorunu olmadan ulaşa bilirlik sağlar. İzmir psikolog danışanları için uzun çalışma saatleri, uzun seansları ile hizmet verilmektedir.

Editör: Haber Merkezi