Kapalı ve hava sirkülasyonun olmadığı mekanlar, insan sağlığını tehdit edecek birçok unsura ev sahipliği yapar. Çeşitli zararlı mikroorganizmalar, bakteriler ve virüsler kapalı mekanlarda uzun süre barınabilir. Havam Temiz hava temizleme cihazları ise üstün NTP teknolojisiyle, kapalı ortamlarda bulunan her türden mikroorganizmayı temizleyerek sağlık dolu bir hava oluşmasını vadeder.

Üstün NTP teknolojisi, akademik çalışmalarla desteklenmiş ve çeşitli üniversitelerin ilgili bölümlerinde testlerden geçmiş özel bir teknolojidir. Son dönemlerde farklı sektörlerde de kullanılan NTP teknolojisi, özellikle hava temizleme cihazlarında yüksek düzeyde verimlilik elde edilmesini sağlamaktadır.

NTP Teknolojisi Nedir, Neden Önemlidir?

NTP teknolojisi, “Non-Thermal Plazma” ya da “Termal Olmayan Plazma” olarak tanımlanabilir. Üst düzey bir çalışma prensibine sahip olan NTP teknolojisi, kapalı ortamlarda oksidasyon tekniğini kullanarak yüzeylerde ve havada yaşam alanı oluşturan mikroorganizmaları tamamen yok eder. Kapalı ortam havasını tamamen temizleyen Havam Temiz temizleme cihazlarında NTP teknolojisi kullanılmaktadır.

NTP teknolojisinin temelinde soğuk plazma tekniğin bulunur. Soğuk plazma, oda sıcaklığında ortaya çıkan bir çeşit fiziksel olaydır. NTP teknolojisiyle donatılmış hava temizleme cihazları bu fiziksel olayı, mikroorganizmaları yok etmek amacıyla kullanır. Yapay iyonlaşma olarak ifade edilebilecek soğuk plazma, yüksek düzeyde bir oksidasyonun ortaya çıkmasını sağlar.

İş Yerleri ve Konutlar İçin Kullanıma Uygun Hava Temizleme Cihazları

Havam Temiz hava temizleme cihazları, gündelik yaşamın hemen her alanında kullanım için uygundur. Otellerde, restoranlarda, kafelerde ve ev ortamında kullanılabilen Havam Temiz hava temizleme cihazları, Jonix kalitesiyle sunulmaktadır. Boyut ve işlev bakımından farklılık gösteren hava temizleme cihazlarının en küçük kapalı ortamlarda bile kullanılabilmesi mümkündür. Asansör ve benzeri insan trafiğinin yoğun olduğu kapalı alanlar için geliştirilmiş NTP teknolojili hava temizleme cihazları bulunmaktadır.

Ayrıca işyerlerinde kullanım için de Havam Temiz hava temizleme cihazları son derece uygundur. Mekan ayırt etmeksizin her kapalı ortamda tamamen tertemiz bir hava ve yüzey alanı elde edilmesini sağlayan Havam Temiz hava temizleme cihazları, virüs ve bakterilerden kapalı ortamı tamamen arındırır. Ayrıca Jonix Up İn gibi cihazlar sayesinde kötü kokuları önleyerek kapalı alanlarda ortaya çıkan kötü koku problemlerinin de aşılmasını sağlar.

Editör: Haber Merkezi