Hızla gelişen sosyal medya platformları, web siteleri ve forum siteleriyle birlikte kullanıcılardan sıkça sms onay işlemi istenmektedir. Birçok uygulama bu yöntemi hesabınızı güven altında tutmak için kullanmaktadır. Fakat üyelik oluştururken kabul etmiş olduğunuz sözleşmeler doğrultusunda sizlerin kişisel numaraları şirketlere satılmakta ve ticari amaçla sürekli mesaj gelmektedir. Anindaonay.org ‘un sizlere sunmuş olduğu sanal numara sayesinde istediğiniz sosyal medya uygulamasına veya web sitelerine üyelik oluşturabilirsiniz. Bu sayede şahsi numaranız ve bilgilerinizi güvence altına almış olursunuz. Numaralar tek kullanımlık olmakla beraber sadece sizlerin tek seferlik erişimi olmaktadır. Telefon onay işlemlerinizi bu sayede hızlı ve güvenilir şekilde yapabilirsiniz. Bu işlemleri 1 dakika içinde yapabilirsiniz. Nasıl mı?

  • Anindaonay.org sitesinde üyelik oluşturup.
  • Bakiye yükleme sayfasından 3D ödeme güvenliğiyle ödeme yapıp.
  • İhtiyacınız olan kategoriden dilediğiniz ülkeyi seçip mobil onay işlemi için numara satın alabilirsiniz.
  • Satın almış olduğunuz numarayı uygulamalara veya web sitelere girmeniz yeterli olacaktır.

Bu adımları sırasıyla uyguladıktan sonra, sizlerde fake numara alma işlemeni tamamlamış olacaksınız. Herhangi bir sorunuz olursa, firmaya destek bileti oluşturabilir ya da WhatsApp destek hattından ulaşabilirsiniz. 7/24 destek hattıyla beraber, deneyimli ve sorun odaklı çözümleriyle onay işlemlerinizdeki problemleri hızlıca çözüme kavuşturmaktadırlar.

Sanal Numara Nedir?

Sanal numara sizlerin sosyal medya, forum siteleri gibi birçok uygulama veya web sitesinde sizden istenilen doğrulama işleminin yazılımsal olarak oluşturmuş olup sizlerin sms onay işlemlerinizi problemsiz bir şekilde tamamlamanızı sağlayacaktır. Bu durumda satın alınan numaranın sim kart özelliği taşımaması anlamına gelmektedir. Bu sayede istenilmeyen kişilere kişinin fiziksel hattının satılmamasına ve istenilmeyen ticari veya spam olarak algılanan mesajları engellemiş olacaksınız. Satın almış olacağınız fake numaralar sadece satın alan kişiye ait olmakla beraber tek sefer kullanılmaktadır. Bu durumda WhatsApp, Telegram gibi Android/Ios cihazlarınıza indirmiş olduğunuz uygulamalarda erişimin sadece sizlere ait olacağı ikinci bir kişi tarafından erişim sağlanamayacağı anlamanı gelmektedir. Anindaonay.org web sitesi tarafından sağlanan bu numaralar sizlerin veri güvenliğini sağlamış olacaktır. Kısa sürede onay işlemlerinizi tamamlamak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi