Metin2 günümüzde aktif olarak en çok oynanan oyunların başında gelmektedir. Metin2 pvp 2021 yılı için en çok konuşulan konulardan biri olmaktadır. Pvp serverler Metin2 oyununa yeni bir boyut kazandırmaktadır. Oyunun hazır kurulu dosyaları üzerinde farklı eklemeler yaparak pvp serverler oluşturulmaktadır. Bu sayede oluşturulan serverler kimi zaman oyuncuya daha fazla avantaj sunarken kimi zaman zorluk sunmaktadır.

Oyuncular isteklerine göre kendileri için farklı serverler seçebilmektedirler. Açılan her server ise uzun ömürlü olmamaktadır. Bu nedenle server seçimi yapacak oyuncuların dikkatli olması gerekir. Uzun süre emek verdiğiniz serverler kapanırsa sizin için de emekleriniz boşa gidecek olmaktadır. Doğru serverleri seçmek için ise farklı yöntemler bulunur.

Doğru Serveri Seçmek

Server listeleri sizin için doğru serverleri seçebilmeniz adına önemlidir. Metin2 pvp 2021 serverleri içinde aktif olan ve kalabalık olan serverleri seçerek oynamaya başlayabilirsiniz. Kendiniz için uygun olan serverleri seçerken oyuncuların yorumlarını da dikkate alarak server seçimi yapabilirsiniz. Serverleri seçerken dikkatli olunması gereken belirli özellikler bulunur.

Öncelikle aktif oyuncular genel olarak emek serverleri tercih etmektedir. Bu nedenle kalabalık serverlerde oynamak isterseniz emek serverleri kullanabilirsiniz. Serverde bulunan level sistemi üzerinden oyunun yapısını da inceleyebilirsiniz. Her serverinlevel sistemi farklı olabilmektedir. Level sistemi aynı zamanda oyunun işeyişini de değiştiren önemli bir özelliktir.

Bazı serverlerde karakterler daha kısıtlı veya daha özel olabilmektedirler. Bu tarz farklılıklara göz atmak için serverleri özellikle incelemeniz sizin için gerekli olmaktadır. Aynı zamanda bazı serverler özel olarak oyun içi ticareti değiştirmeye yönelmiş olmaktadırlar. Bu sayede normal oyundan farklı ticaret sistemleri karşınıza çıkabilmektedir.

PvpServerde Oyun Oynamak

Pvp servlerler ana tema olarak asıl oyun ile aynı olmaktadır. Metin2 pvp serverler ilk olarak kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra server için gerekli dosyaları kurmanız gerekir. Sitede yer alan linkler üzerinden gerekli olan dosyaları indirebilirsiniz. Dosyaların indirilmesi ve kurulmasının ardından pvp serverlerde oynayabilirsiniz. Her pvp server asıl oyunun üzerinde kurulmuş olmaktadır. Bu nedenle oynayışları arasında hiçbir fark bulunmaz. Rahatlıkla pvp serverlerde oyun oynayabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kaynak: https://www.pvpserverler.org/

Editör: Haber Merkezi