1995 yılından beri yerden ısıtma sistemleri ile kar buz eritme amaçlı ısıtma uygulamalarında fark yaratan çalışmalara imza atan Isıtmax, Türkiye’nin lider markaları arasında bulunuyor. Yerden ısıtma, hamam ısıtma, varil ısıtma konusunda sunduğu çözümlerle ön plana çıkan marka, Türkiye’nin pek çok yerine üretimlerini sorunsuz bir şekilde ulaştırıyor. Siz de yenilikçi tasarımlarla oluşturulan ısıtma sistemlerinden yararlanarak bulunduğunuz ortamın efektif şekilde ısınmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Uygulaması Yapılan Isıtma Sistemleri

Profesyonel ve kurumsal bir hizmet sunan www.isitmax.com, pek çok alanda kullanılabilen ısıtma sistemleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bilindiği üzere ortamların ısınmasında, ortamın nitelikleri belirleyici unsurdur. Bu nedenle ısıtma sistemlerinin ilgili ortamın özelliklerine uygun olacak şekilde tasarlanması gerekir.

Isıtmax tarafından uygulaması yapılan ısıtma sistemleri oldukça fazladır. Bu sistemler ise genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilir:

Hamam Isıtma

Hamamlara uygun ısıtma çözümleri, bu tarz ortamların efektif bir şekilde ısınmasını sağlıyor.

Çatı Isıtma

Ev, ticari yapı ile endüstriyel kuruluşların çatılarında Elektrikli Çatı Isıtma ve Oluk Isıtma Sistemleri sayesinde etkili ısıtma sistemleri oluşturulmaktadır.

Rampa Isıtma

Yaşamın kolaylaşmasını sağlayan Rampa Isıtma Sistemleri, gelişmiş bir teknoloji ve yenilikçi yöntemlerle gerçekleştiriliyor.

Heat Trace

Endüstriyel Isıtma Sistemleri konusunda bir hayli başarılı olan Isıtmax, endüstriyel tesisler ile sanayi kuruluşlarında boru ısıtma sistemi sayesinde boru hatlarında elektrikli boru ısıtma sağlamaktadır.

Soğuk Oda Döşeme Isıtma

Soğuk hava depolarında, döşemelerin korunması için yenilikçi çözümler kullanılmaktadır.

Kış Bahçesi Isıtma

Kış bahçesi ya da kapalı terasları ısıtmak için elektrik kablolu ve karbonik filmle yerden ısıtma sağlanır.

Yerden Isıtma

Elektrikli yerden ısıtma, evlerde konforlu alanlar oluşturulmasını sağlıyor.

Özellikle endüstriyel ısıtma, hamam ısıtma ve varil ısıtma konusunda bir hayli başarılı olan Isımax, profesyonel hizmetlerini sürdürmektedir.

İmalat Ürünleri

Isıtma kabloları, ısıtma şilteleri, termostat ve kontrol ürünlerinin üretiminde bulunan marka, bu ürünleri Türkiye’nin pek çok bölgesine ulaştırıyor. Isıtma sistemlerinde yakaladığı başarılı ile ön plana çıkan Isıtmax, Varil Isıtma Sistemleri konusunda bir hayli başarılıdır. Varil ısıtma sistemleri, temel olarak kimya fabrikaları ile çeşitli endüstri kuruluşlarında, ham maddelerin işleme alınmasından önce akışkanlık ve sıcaklık değerlerine istenilen sürelerde erişebilmesi için kullanılmakta olan ürünlerdir.

Isıtmax, Varil Isıtma Sistemlerinde teknolojik ve yenilikçi çözümleri müşterileriyle buluşturmaktadır. Sizler de ihtiyaç duyduğunuz ürünleri alarak ısıtma sistemlerinde teknolojinin gücünü keşfedin.

Editör: Haber Merkezi