Daha sonra konsantre olmanız gereken şey, Instagram takipçilerini sürekli olarak ücretsiz olarak artırmaktır. Diyelim ki şu anda 1000 takipçiniz var, ancak önümüzdeki 90 gün boyunca yalnızca 10 yeni hesap sizi takip edecek. Bunu unutun ve sitemizin ana sayfasından dilediğiniz gibi sınırsız bedava instagram takipçi hilesini uygulayarak sürekli etkileşim alabilirsiniz.

Bu işlemlerin ardından hesaplarınızı geliştirmek ve daha fazla doğal takipçi kazanmak için aşağıdaki işlemleri kesinlikle uygulamalısınız.

1. Hesabınızı Tam Olarak Optimize Edin

Bu en önemli kısım. Doğru kullanıcı adı olan avatar, hastag'a ek olarak, hedef kitlenizi ve hedef kitlenizi çok hedefleyen bir tür ilgi çekici başlık gibi bir mikro blog oluşturmanız daha iyi olur ve sonunda hedef kitlenizi teşvik etmek için bir harekete geçirme ifadesi yer alır. Sizinle aynı niş içinde bulunan diğer hesapları da etiketleyebilirsiniz. Birisi hesabına giderse ve etiketlenmiş fotoğraflarına bakarsa görünebilirsiniz.

2. Yararlı İçeriği Düzenli Olarak Yayınlayın

İçerik kraldır, bu nedenle insanların bir şeyler öğrenebileceği içerikleri yayınlamaya devam edin. Gönderilerinizi asla günlük hayatınızla ilgili fotoğraflarla doldurmayın, çünkü kimse ne yaptığınızı umursamıyor. Seni takip ediyorlar çünkü bir şey alabilirler. Ve instagram'da sınırsız takipçi kazanmak istiyorsanız yüksek kaliteli içerik oluşturmaya devam etmeniz gerekiyor. Yeni gönderilerinizi bu kadar uzun süre beklerlerse insanlar sizi takip etmeyi bırakabilir.

3. Yayınlarınızı Instagram Hikayesinde Paylaşın

Ne zaman yeni bir gönderi paylaşsan, bunu Instagram Hikayesi'nde paylaş. İnsanlar, profilinizi ziyaret etmeye ve beğenmeye veya yorum yapmaya teşvik eden hikayelerden geçerlerse gönderinizi hemen görebilir. Orijinal içeriğiniz bu şekilde daha fazla trafik alır.

4. Takipçilerinizle Tekrar Etkileşime Geçin

Tüm yorumları yanıtlamak için zaman ayırın, ne kadar erken olursa o kadar iyidir. Instagram, hesabınızı değerlendirmek için kilit nokta olarak ilk 30 dakika içinde etkileşim kurar, bu nedenle en kısa zamanda tekrar yazın. İlk 30 dakika içinde 20 yorum aldığınızı, her birine cevap verdiğinizi ve ardından 40 yorum aldığınızı düşünün.

İnsanlar ile sürekli etkileşimde bulunun. Bu taktikler ve kaliteli gönderiler ile ekstra olarak bedava instagram takipçi hilesi sorunsuz olarak uygulayabilirsiniz. Herhangi bir profil ile herhangi bir profil hesabına uygulayabilirsiniz. İyi günler.

Editör: Haber Merkezi