21Milyon.com, Türkiye'de faaliyet gösteren Türk kripto para borsalarına ve bu kripto para borsalarında işlem gören kripto para birimlerine ilişkin çeşitli verileri canlı olarak paylaşan bir veri sağlayıcısıdır. Platform, kripto para birimlerine ilişkin sunduğu veriler ve borsaları nesnel kriterlere göre yaptığı puanlamalar ile kullanıcıların piyasaya dair geniş bir perspektife sahip olabilmelerini sağlayabilmek amacıyla ortaya çıkmıştır.

21Milyon.com Nedir?

Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsalarına ve bu borsalarda işlem gören kripto para birimlerine ilişkin bilgileri canlı olarak paylaşan 21Milyon.com, kullanıcılara pek çok yönden çeşitli avantajlar sağlıyor. Kullanıcılar, Türkiye'de faaliyet gösteren kripto para borsalarında işlem gören ve son 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık zaman diliminde en yüksek oranlı değer artışları ve değer kayıpları kaydeden kripto para birimlerinin bilgilerini görüntüleyebiliyor. Ayrıca platformda bu zaman dilimlerinde bu borsalarda en çok işlem gören kripto para birimlerinin de verileri yer alırken, borsalara da farklı nesnel kriterlere göre puanlar veriliyor. 21Milyon.com ekibi, borsanın kuruluş yılı, güvenlik seviyesi, sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayıları ve mobil uygulamaları gibi çeşitli nesnel kriterlere göre bu puanlamayı gerçekleştiriyor. Ayırca 21Milyon.com, kripto para birimlerine ilişkin verileri Türk Lirası cinsinden paylaşarak kullanıcılara önemli bir kullanım kolaylığı sağlamış oluyor.

Öte yandan sağladığı tüm bu avantajların yanı sıra 21Milyon.com, platformda "Haberler" sekmesine de yer vererek, kullanıcıların güncel olarak gündem takibi yapabilmesine ve dönemin trendlerini erkenden keşfedebilmesine yardımcı oluyor.

21Milyon.com, Kullanıcılara Neden Büyük Bir Avantaj Sağlıyor?

Kripto para birimleri, yıllar içerisinde dünya çapında büyük bir popülarite kazandı ve 2 trilyon dolarlık bir piyasa haline geldi. Kripto ekosisteminin bu denli büyümesi, yatırımcılar açısından büyük bir önem taşısa da piyasadaki çeşitliliğin bu denli artması, yatırımcıların kripto para birimleri ve kripto para borsalarına ilişkin doğru seçimleri yapabilmesini giderek daha zor bir hale getirdi. Ancak 21Milyon.com ile kullanıcılar, platformda sunulan bu çeşitli veriler ile yatırım yaparken seçecekleri kripto para birimine daha geniş bir perspektifte bakabilirken, aynı zamanda kendi kriterine göre de en kullanışlı kripto para borsasını seçebilme konusunda oldukça ciddi bir avantaj kazanıyor.

Tüm bu avantajların sıra, kripto para piyasasında güncel haber takibi, yatırımcılar için oldukça büyük bir önem arz ediyor. Kullanıcılar, 21Milyon.com'da "Haberler" sekmesinden gündemde olan biten güncel gelişmeleri takip edebiliyor ve dönemin trendlerini keşfedebiliyor. Bu da yatırımcıların yatırım yaparken daha geniş bir bakış açısına sahip olabilmelerini sağlıyor. 21 Milyon web sitesini ziyaret etmek için tıklayın: https://21milyon.com/

Editör: Haber Merkezi