Cep telefonları uzun yıllardır sadece iletişim aracı olarak kullanılırken günümüzde üstün zengin teknik detayları sayesinde birçok işlemin yapılmasına olanak tanır. Geniş ekran boyutları ve yüksek çözünürlüklü kameraları sayesinde profesyonel fotoğraf çekimleri yapılabilir ve çeşitli uygulamalar kullanılabilir. General Mobile, uzun yıllardır ürettiği telefon modelleri ile tercih edilen markalardan biridir. General Mobile GM 20 fiyat performans bakımından her bütçeden kullanıcının beklentilerini karşılar niteliktedir. Sadece teknik detayları bakımından değiş şık tasarımı ile de kullanıcıların tercih ettiği modeller arasında sayılabilir. General Mobile GM 20 kırmızı, gece mavisi, siyah, mavi ve yeşil renklerde üretilir. 64 GB dahili hafızası bulunan cihaz harici bellek desteği ile 256 GB’a kadar yükseltilebilir. 6,08 inç ekrana sahip telefonda Android 10 işletim sistemi kullanılmıştır ve çeşitli uygulamalar ile kullanım eğlenceli hale getirilir. 8 MP ön kameranın dışında telefonda 3 farklı arka kamera kullanılmıştır.

Şık ve Zarif Tasarım

Farklı renk seçenekleri ile özgün tasarım detayları kullanılan GM 20 teknik bakımından da zengindir. 4 GB Ram desteği ile her türlü uygulamaya hızlı tepki veren yapıdadır. Kavisli tasarım yapılan cihazda keskin hatlara yer verilmemiştir. Ergonomik tasarımı sayesinde tek elle kullanımı mümkündür. 6,08 geniş ekran kullanılan telefon 160 gr ağırlığında olup hafif yapısı ile kullanışlıdır. Ön kamera ekran üzere damla çentiği şeklinde yerleştirilmiştir. Çerçevesi tasarım yapılması ekranın bölünmeden kullanım imkanını sunar.

General Mobile GM 20 ile Eğlenceli Kamera Deneyimi

General Mobile GM 20 akıllı telefon profesyonel çekimlerin yapılabilmesi için 8 Mp ön kamera ve 3 farklı arka kamera desteği ile donatılmıştır. Ön kamerada kullanılan sanal flash özelliği yetersiz ışıkta kullanım için tasarlanmış bir detaydır. 13 MP ana kamera da farklı modlar kullanarak çekim yapmak mümkündür. Ana kamerayı destekleyen 2 MP çözünürlüğünde ki diğer kameralar ise görüntülere derinlik ve netlik katar. Yapay zeka, otomatik odaklama gibi modların yer aldığı kamera özellikleri sayesinde net ve aydınlık görüntüle yakalanabilir. Geniş depolama kapasitesi sayesinde fazlaca görüntü kaydedilebilir. Farklı bağlantı seçenekleri kullanılarak diğer teknolojik cihazlarla paylaşılabilir.

Editör: Haber Merkezi