Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurt müdürlüklerinde kalan ve farklı şehirlerde üniversite hayatına devam eden öğrencilerin ilgilerini çeken temalarda akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını, alanında başarılı, uzman ve örnek isimlerle bir araya gelerek tecrübelerinden istifade etmelerini, şehrin tarihi, kültürel, manevi mekânlarını görmelerini sağlamak amacıyla 31 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasında 10 farklı şehirde, 10 farklı temada "Kredi ve Yurtlar 6. Tematik Kış Kampları" düzenleniyor.

AÇILIŞA VALİ KALDIRIM KATILACAK
Bu çerçevede Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Konya, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun illeri ev sahipliği yapacak. Arifiye’de Mühendishane Kampı gerçekleşecek.

Toplamda 150 mühendis adayı kampa katılacak. Birbirinden değerli konuşmacıların katılacağı kamp 5 gün sürecek. Öğrencilere ev sahipliğini Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Arifiye Muhammet Fatih Safitürk Yurdu yapacak. Öğrencilerin eğitimleri Arifiye Kültür Merkezi ve Muhammet Fatif Safitürk yurdunda gerçekleşecek.

Kamp açılışı 31 Ocak Pazartesi Günü saat 14.00’te Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve protokolün katılımları ile gerçekleşecek

Editör: Haber Merkezi