Günümüzde aktif olarak kullanılan 10.000 WordPress teması bulunmaktadır. Ancak özellikle yeni başlayanlar için ihtiyaca yönelik en iyi WordPress temalarını bulmak zor olacaktır. Onbinlerce temanın arasında ihtiyacınıza yönelik doğru temayı kullanmanız blog veya web sitenizin büyümesinde oldukça etkili olacaktır. İşte en çok kullanılan web siteleri;

1. Divi

Piyasadaki en popüler WordPress Temalarından biri olan Divi, çok amaçlı bir temadır. Dünyanın önde gelen WordPress mağazalarından biri olan Elegant Themes tarafından tasarlanıp piyasa sunulmuştur.

2. Ultra

Themify tarafından oluşturulmuştur. Aynı zamanda Ultra, Themify tarafından oluşturulan en güçlü ve esnek WordPress temalarından biridir.

3. SeedProd

SeedProd, en iyi sürükle ve bırak WordPress açılış sayfası oluşturucudur. Kolay bir tasarımı olan SeedProd ile farklı sayfalar için birden çok düzen kurabilir, sitenizin herhangi bir yerinde sizin seçtiğiniz renkleri ve stilleri yansıtabilirsiniz.

4. Astra

Astra, web sitenizi kolaylıkla oluşturmanızı sağlayan ve oldukça özelleştirilebilir bir WordPress temasıdır. Tüm detaylarıyla daha önce oluşturulmuş bir siteyi yalnızca bir tıklamayla hızlı bir şekilde yürütmeye başlamanızı sağlayan bir dizi demo ile gelen Astra, demoyu içeri aktarmanızdan itibaren sitenizi özelleştirmenizi sağlar.

5. OceanWP

WooCommerce ile sorunsuz bir şekilde bütünleşebilen ve Beaver Builder, Elementor vb. sayfa oluşturucularını destekleyen bir temadır. Ocean WP ile istediğiniz her türlü web sitesini oluşturmanıza yardımcı olan oldukça genişletilebilir ve hafif bir temadır.

6. Studio Press

Piyasadaki en iyi premium WordPress tema mağazalarından biri olan Studio Press, yeni WordPress editörü Gutenberg ile sorunsuz bir şekilde çalışabilen Genesis çerçevesi ile inşa edilmiştir.

Doğru bir WordPress temasının yanı sıra başarılı bir seo çalışması için alanında profesyonel doğru bir seo ajansı ile anlaşmanız oldukça önemlidir. Doğru bir seo çalışması ile sitenizin görünürlüğünü ve kalitesini arttırabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için https://www.bigbang-digital.com/ sitesini ziyaret edererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi