T3 Vakfından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın her eğitim döneminde Türkiye’nin yerli ve milli teknoloji hamlesine katkı sağlamayı hedefleyen gençleri buluşturan ve öğrencilere karşılıksız sunulan burs programları bu yıl Milli Teknoloji Hamlesi’nin öncü ismi merhum Özdemir Bayraktar adına gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Deneyap Teknoloji Atölyelerinde yer almak üzere lisans ve lisansüstü öğrencilerin başvurabildiği programda 400 kişiye 10 ay boyunca aylık 1.200 TL burs desteği sunulacak.

BAŞVURU YAPILABİLİYOR
Türkiye genelinde ortaokul, lise ve üniversitede öğrenim gören öğrencilerin başvurabildiği Eğitim Desteği Burs Programında ise 1.500 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 750 TL burs desteği sağlanacak.

Başvuruların 30 Kasım’a kadar devam edeceği burs programı için katılımcılar, T3 Vakfı kurumsal yönetim sistemi üzerinden ulaşabilecekleri "https://turkiyeteknolojitakimi.org/burs-programlari.html" sayfasından program detaylarını inceleyebiliyor ve başvuruda bulunabiliyor.

Burs programından kabul alan öğrenciler, teknolojinin farklı alanlarında Türkiye’nin geleceğine imzasını atacak başarılı çalışmalara ortak olacak.

Editör: Haber Merkezi