Sakaryaspor’umuz nihayet kupada tur atladı. Maçı izledim. Temsilcimiz Diyarbekir önünde kendini fazla yormadı desem yeri var. Çünkü kupadan elensek de fark etmeyecekti. Çünkü Sakaryaspor hedefi yıllardır PTT 1.Lig’e çıkmak. Neyse ki suskun golcümüz Berk sahneye çıktı ve ilk yarıda golünü attı. Mehmet Boztepe ise uzatmalarda fişi çeken golü attı.

Öncelikle Oğuz Çalışkan’ın kırmızı kartlı oluşu yedek kalecimiz Alişan Şeker’e yaradı. Ne yalan söyleyeyim Oğuz Çalışkan’ı aratmadı desem yeri var. 3-4 tane pozisyonda başarılıydı. Yer tutuşları çok güzeldi. İyi bir yedek kalecimiz var. Diyarbekir karşısında çok da yedek ağırlıklı bir kadro ile oynamadık. Bence kupada da devam edelim zihniyetiyle hareket etti teknik ekip. İyi de yaptı.

Konuk ekip Diyarbekir de taş gibi takım. Bu sene kendi lig ve gruplarında şampiyon olurlar. Çünkü onlar da bu maçta rotasyona gittiler. Ligi düşünüyorlar.

Turu geçmek beni ve taraftarlarımızı çok sevindirdi. Uzun zamandır ilk turlarda zaman zaman da çok kolay rakiplere eleniyorduk. Zamanında BAL takımına bile elendiğimiz oldu maalesef. Bundan sonraki kupa maçları da ayrı önemli. Ortaya konulacak oyun ve çıkacak kadrodan zaten anlayacağız kupada nasıl ilerlemek isteyeceğimizi.

Şimdi lige odaklanma zamanı. Çarşamba günü Bodrumspor’u ağırlayacağız. Ligde de iyi oyun ortaya koyarak artık zirveye tırmanmamız lazım. Artık her şey futbolcuların elinde. İyi oynarlarsa rakiplerine gözdağı verirler. İyi oynamazlarsa belki de hocalarının sonu olurlar. Bunların yaşanmasına gerek yok. Sakaryaspor için artık yeşil şık yandı. Artık durma zamanı değil. Gaza basıp yola koyulma zamanı.