7 Haziran seçimleri ve ardından çıkan tablo malumunuz tek başına iktidar modelini çıkarmadı. Gelişmiş batı toplumlarının üzerinde bir katılım ile sonuçlanan seçimde seçmen koalisyonu işaret etti!

Sandıktan çıkan sonucu her siyasi parti kendi penceresinden değerlendirerek çıkarım elde etmeye çalışıyor. Yapılan değerlendirmeler bize gösteriyor ki bu seçimin kaybedeni yok!

Kimi değerlendirmelerin de gerçekle bir ilgisi yok. Ortada bilinen bir gerçek var ki, o da zaman kaybetmeden hükümetin kurulması. Kaybedilen her süre Ülkenin kaybına yol açmakta, böylesi bir sürece sürüklenmenin ne anlamı var ne de Ülkenin tahammülü!

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları ve buna dair beklentileri yazmak bugün içinde anlamını yitirdi!

Dün Şanlıurfa İlinin Suruç ilçesinde meydana gelen terör, ateş çemberinde olduğumuzu, güvenlik ve yaşam sorunu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi!

Onun içindir ki seçimin galibi kim mağlubu kim ile vakit geçirmeden, komplekslerden arınılarak daha da vakit kaybetmeden güçlü hükümet kurulmalı!

Onlarca yurttaşımız canını kaybediyor, yüzlerce yurttaşımız sağlığından oluyor, böylesi vahim bir tablonun vebalini kim ödeyecek!

Bugün geçici hükümet ile bu sorunun altından kalkılamaz!

Yaşama hakkınız elinizden alınıyor ise, geniş otobanlarınız olsa, parklarınız bahçeleriniz olsa ne anlamı var, neyi ifade eder!

Temel sorunların çözüme kavuşturulması, yaşanılabilir iller arasında yer almamız, konforlu yaşama isteği neye yarar!

Temel hak olan yaşama hakkınız elinizden alınıyor!

Ülkenin içinde bulunduğu vahim tablo deyim yerinde ise ateş çemberi! Hükümetsiz bir yapı alçakça tezgâhlanan saldırıları daha genişletecektir.

550 Milletvekilinin tamamı bu sorumlulukları omuzlarında taşıyor, bir kez de olsa genel başkan baskısından kurtulup gereğini yapsınlar!

En başta sorumluluk 13 yıldır iktidarda olan ve hükümet etmeye devam eden AKP’de!

Bahane üretme alışkanlıklarına, kılıf arama gayretlerine bu kez son versinler! Sorunun üzerini örtme çabasının yerini bu kez çözüm alsın!

Tarih bugünleri ve meydanı boş bırakanları asla affetmeyecek!

[email protected]