Sakaryaspor sezon başında zorlu bir kongre süreci geçirdi. Bu kongrede seçim de kafa kaya gitti. Sonunda da Cevat Ekşi Sakaryaspor’un yeni Kulüp Başkanı oldu. Bu durumu taraftarlar ise hiç benimsemediler. Çünkü taraftarlarımızın tek isteri paralı bir başkandı. O da seçimde boy gösterdi. Bir daha seçim olursa bu işi bitiririm görüntüsünü sundu Uğur Akkuş. Bu başkanlık için bu kadar hevesli birini şimdiye kadar yapılan seçimlerde görmedim. İnanın ben de çok şaşırdım.

Şimdi iş delegelerde ve Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce’de. Bir de Cumhur Genç faktörü var tabi. Açık konuşmak gerekirse Cumhur’a oy verecek delegeler de oldukça çoğunlukta.

 Bakalım seçimden önce herhangi bir başka aday çıkacak mı? Bildiğiniz gibi son kongreden önce de birçok isim aday olup geri çekilmiş ve daha sonra da son günlerde Ekşi aday olmuştu. Yine bir sürpriz olabilir. Sakaryaspor’da her türlü durum olur seçimlerde. Bunun örneklerini çok kez gördük.

Cumhur Genç ile Uğur akkuş başkanlık için epey ter dökecekler. Bence delege sayısı sebebiyle Cumhur Genç bir adım daha önde. Bir ihtimal daha var ama bu ihtimalin olmasının imkanı yok diye düşünüyorum. İki aday birleşip tek liste çıkartmazlar. BU yönde bir beklenti de bence boşa olur.

Antrenör arayışı da var bir yandan kulübümüzde. Bence bir süre daha Murat Balaban ve Özcan Zafer il yola devam edilebilir.  Sakarya’mız bir şey kaybetmez hatta iki teknik adam kazanır. İkisi de değerli disiplinli teknik adamlar bence. Ben devam etmelerinden yanayım.

Bodrumspor maçında hezimeti yaşayıp 6-2 yeniliyoruz. Ardından deplasmanda kazanıyoruz. Gerçekten çok ilginç işler oluyor. Sakaryaspor maalesef futbolcular yüzünden hiç olmadığı kadar rezil oldu bu süreçte. Bunla ilgili de adımlar atılması lazım ama önce bir kongre süreci geçsin derim.

Umarım son dönemde formunda düşen kalecimiz Oğuz kendini bulur. Oğuz bir maçta 6 yiyecek bir kaleci değil. Umarım geçen yılki Oğuz’u yakın zamanda yeniden görürüz.

Şimdi Mamak maçı var önümüzde. İnşallah Bodrum maçındaki gibi bir skor ile karşılaşmayız. Bu sefer sahadan galibiyetle ayrılırız. Buna çok ihtiyacımız var.