TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta orta sıralardan adımlarını bir bir atarak zirveye konan Sakarayaspor’umuz için ne yazsak ne konuşsak az gelir.

Lige başlarken futbolcularımız da uyum sorunu vardı. Aslında futbolcularımız kaliteli ama sahaya yansıtamıyorlardı. Haftalar ilerledikçe kaynaşma başladılar ve galibiyetler gelmeye başladı. Taraftarlarımızın da takıma olan güveni arttı. Sakaryaspor harika gidiyor. Taraftarlar da tribünleri doldurur artık.

Geçtiğimi hafta Diyarbakır deplasmanı zor geçer ama Sakaryaspor kazanır düşüncesindeydim. Öyle de oldu. Başta teknik ekip olmak üzere yönetim ve futbolcularımızı kutluyorum. Lider olduk ama yetmez. Liderliği sürdürebilmemiz için maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Zor maçlar atlattık. Şimdi taraftarlar nispeten daha güzel maçlar izleyecekler.

İyi ki Uğur Akkuş başkan olmadı.

Sakaryaspor’un marka bir takım olduğunu bilen Uğur Akkuş’un son dönemde yaptıkları ve çıkan haberler ortada. Ona gönül veren taraftarlarımız görsün ne olduğunu. Param var pulum var dedi ne oldu? Sonra kayboldu. Sakaryaspor’un başkanı olsaydı vay halimize! işin içinden nasıl çıkacağımızı bilemezdik.

Gel bakalım Velimeşe.

Bir zamanlar kim bu Velimeşe dediğimiz takım, Sakaryaspor’u iki maçta da farklı yenmişti. Tüm taraftarlarımız hayal kırıklığı yaşamıştı. Şimdi o Velimeşe’yi konuk edeceğiz evimizde. Onlar da Sakaryaspor tarafatrının ve takımının gerçek gücünü görmüş olacak.

Tribünleri doldurmalıyız

Yeşil Siyah renklere gönül veren taraftarlarımızın Pazar günü stada koşmalarını bekliyorum. Çünkü zevkli ve bol gollü 90 dakika maç izleyerek bu takımın oyunundan keyif alacaklar. Buna eminim. Takımımıza Velimeşe karşısında başarılar diliyorum.