Süper Amatör Kümede heyecan sürüyor. İkinci hafta maçlarında liderler yollarına kayıpsız bir şekilde devam etti. A Grubunda Demirspor Hacımercanspor’u 4-1’lik skorla geçerek liderliğini sürdürdü ve 2’de2 yaptı. Aynı puana sahip Harmanlıkspor ise Alaağaçspor’u 2-0’a geçerek rakibinden kopmadı. Ligde puanla tanışamayan Kocaalispor ve Hanlıköyspor son sırayı paylaştı.

B Grubunda ise Kocaali Sahilspor çıkışını sürdürmeye devam ediyor. Ligin ilk haftasında Söğütlüspor’u deplasmanda yenen Sahil, evinde Hızırtepe Özenspor’u da mağlup ederek puanını 6’ya çıkarttı. Hendek Dereköyspor ve Kırkpınarspor da takipçileir olarak Kocaali Sahilspor’un hemen arkasında yer alırken Taraklıspor, Söğütlüspor ve Kışlaçay henüz puanla tanışamadı.

C grubunda ise şampiyonluğa ortak olacak 4 takım var gibi gözüküyor. İlk haftanın lideri Kazımpaşa, Erenler’de oynadığı maçta Sakarya Caddesini farklı geçmişti. Kazımpaşa’nın ardından Tekspor, Karaaptiler Akınspor ve As Akyazıspor rakibini hemen yakından takipte. 6 puanı olan 4 takımı 0 puanlı 4 takım izledi. Geyvespor, Arifiyespor, Yeşilyurt Beldespor ve Sakarya Caddesispor henüz puanla tanışamayan ekipler olarak dikkat çekti.

Süper Amatör Küme haftalar geçtikçe daha güzel maçlara, daha güzel gollere sahne olacak. Maçları izlemeye gelen amatör futbolseverler gerçekten süper maçlar izlediler. Hakemlerimiz az hatayla maçları yönettiler. Bu hafta da takımlarımıza, hakemlerimize ve saha komiserlerimize başarılar diliyorum.