Amerika birleşik devletlerinde ikiz kule saldırısını bilmeyen yoktur. Kendilerinin bu kuleleri yerler bir ettikleri ayan beyan ortada iken kimi suçlu ilan ettiler.

MÜSLÜMANLARI.

Irak ta Suriye’de Amerika’dan ithal ettikleri kiralık katiller Daeş- adı altında kelle kestiler. Yaptıkları zulümleri televizyonlarda yayımladılar. Suçlu kimi ilan ettiler?

MÜSLÜMANLARI.

Filistin’de İsrail çoluk çocuk demeden öldürüyor. Kime karşı yaptı bunları? Filistin’e karşı.

Müslümanlara veya ARAPLARA karşı değil.

Fas, Tunus, Cezair ve Afrika’da Fransa’nın yapmadığı katliam kalmadı. Kimleri katletti Fas, Tunus, Cezayirlileri.

Müslümanları değil.

İkinci Dünya savaşında Hitler altı milyon Yahudi’yi katletti. Suçlu kimi ilan ettiler?

Nazileri. Hrıstiyatiyan Almanları değil.

Vaktiyle Ermenistan Asala katilleri onlarca elçilik mensubumuzu şehit ettiler. Suçlu kimi ilan ettiler?

Asalayı veya Ermeni diasporasını.

Değil.

Yunanistan’ı üstümüze saldılar. Ülkemizi başkasına işgal ettirip parselleyeceklerdi. Yunanistan yenildi çıktı gitti. Bunların ismi bile okunmuyor.

Suçlu kim Yunanistan.

Onlar Yunanistan’ı üstümüze salmalarındaki gayelerine ulaştılar mı?

Fazlasıyla. En büyük kazançlarından bir tanesi bitmeyecek Türk Yunan düşmanlığı.

Diğerleri zaten malum.

Fetö hainini yeşertip büyüttüler. 15 Temmuzda istediklerini alamayınca Amerika ve Almanya bunların Cenneti oldu. Kimin bunların arkasında olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek var mı?

Suçlu kim? Türkiye

Afganistan’da uyuşturucu yetiştirip Dünyaya satıyorlar.

Bizde Afyon isminde vilayetimiz varken Demirel’e ekilmesini ve yetiştirilmesini yasaklamadığı takdirde yaptırım uygulamakla tehdit ediyorlardı.

Şimdiki durum ne bilmiyorum.

Asalaya ve kiralık katillere PKK’yı kurdurdular.

Kırk senedir savaşıyoruz.

Türklere ve Kürt vatandaşlarımıza yaptıkları bir sürü katliamın faturasını kime kestiler?

Türkiye Cumhuriyeti Ordusuna ve Kürt Kökenli vatandaşlarımıza Asalayı kuranlara ve yardakçılarına değil.

Bizlerdeki politikacılar bu Daeş ve PKK katliamlarının bedelini Asalaya ve koruyucularına keseceklerine algıyı yönetemediler. Ordumuzun ve Kürt kökenli vatandaşların hiçbir günahları yokken aklamaya uğraştılar. Neden bir türlü anlamıyorum.

Kültür emperyalizminde durum ayni. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Azerbaycan Cumhuriyeti yerine Azerbaycan Repaplikası diyor. İngilizcesini söylüyor. Yakında İngilizce bilmeyen Ülkemizde alışverişte bile zorlanacak.

Algı onların ki gibi yönlendirilir ve yönetilir. Algı böyle bizim yaptığımız gibi yönetilmez. Adamların yemedikleri nane yok. Suçlu hep başkaları. Yani hedef onlar değil. Biraz akıllı olup algı yönetimini becermeye başlamamız için çok geç kalınmasına rağmen bir an önce bir şeyler yapılması gerekmektedir. Zaten çok geç geç kalındı. Adamlar beş yüz senedir ayni anahtarla bütün kapıları açmaya çalışıyor. Bizlerde onların algılarına göre hareket ediyoruz. Yetmedi mi ? Hep ezik hep ezik durduk. Yeter artık. Onlar suçladılar biz saçmalıklarına cevap verme durumunda kaldık. Hep işlemediklerimiz onların yükledikleri suçlara cevap verme durumundan kurtulmamız lazım. Ülkemizin içindeki hainlerden, batılıların işbirlikçilerinden ve algı yüklemelerinden kurtulması lazım. Bunun için bizlere çok iş düşmektedir. Önce günlük olaylardan yani onların algı yönetimlerinden kurtulup haritayı bütününde okumamız gerekmektedir.