İLK YARI TEK GOL
Play-Off’a çıkacak üçüncü sırayı yakından ilgilendiren mücadelede AS Akyazıspor Geyvespor’a konuk oldu. Maça her iki takımda kontrollü başladı. İlk 25 dakikada ceza sahası içinde gol pozisyonu olmasa da futbolcuların mücadelesi görülmeye değerdi. Karşılaşmanın 37. dakikasında Geyvespor kalecisi Mertcan’ın ceza sahası dışında topu elle tutmasından kazanılan frikik sonrası kaleciden dönen topu Asakyazıspor’lu Emre tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı As Akyazıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

KRİTİK 3 PUAN
İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Geyvespor aradığı beraberlik golünü Enis ile buldu. Maçın 55. dakikasında ceza yayında buluştuğu topu iyi değerlendiren Enis, şık bir vuruşla Geyvespor’un beraberlik golünü kaydetti. Geyve Stadı’nın buz gibi havasında rüzgarı da arkasına alan As Akyazıspor ataklarını sıklaştırdığı dakikada 2nci golünü buldu.77. dakikada kazanılan köşe vuruşu sonrası Oğuzhan kafa vuruşuyla takımının galibiyet golünü kaydetti. Karşılaşma As Akyazı’nın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Akyazı temsilcisi bu galibiyetle rakibinin üzerine çıkarak 3.lük koltuğuna oturdu.

KEMİKSİZOĞLU VE TUNA YAN YANA
Kritik karşılaşmaya taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Geyve stadında buz gibi esen rüzgar nedeniyle tribünde oturamayan Geyvespor seyircisi maçı duvar diplerinden takip etti. Sakarya merkez hakem komitesi Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu ve beraberindeki heyet maçı izlemek üzere Geyve’ye geldi. Başkan Kemiksizoğlu mücadeleyi Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna ile birlikte izledi

Editör: Haber Merkezi