LİDERLE FARK 12
Sezona galibiyetle başlamasına rağmen inişli-çıkışlı bir performans sergileyen ve ilk haftalardan beri zirveden uzak kalan Sakaryaspor, Serik Belediyespor mücadelesiyle sezonun ilk yarısına nokta koydu. Lider Eyüpspor’un 12 puan gerisinde 35 puan toplayabilen Sakaryaspor, 19 maçta 10 galibiyet 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısını Eyüpspor, Vanspor ve Turgutluspor’un gerisinde 4’ncü sırada kapatan yeşil siyahlılar, performansı ile taraftarından de tepki gördü.

İSTİKRAR SAĞLAYAMADIK
Lige İsmail Ertekin önderliğinde başlayan ve daha sonra Murat Balaban ile yola devam eden yeşil siyahlı ekibimizde önceki gün Balaban ile de yollar ayrıldı. Daha ilk yarıda 2 teknik direktör değiştiren yeşil siyahlılar, aradığı istikrarı bulamayınca hedeflediği konumdan uzak kaldı. Özellikle evinde oynadığı maçların seyircisiz de olması etkisiyle çok fazla puan kaybı yapan Sakaryaspor, sezonun ilk yarısında deplasmanda daha fazla puan topladı.

KORONA VE SAKATLIKLAR
Sezonun ilk yarısında temsilcimizin canını en çok koronavirüs vakaları ve sakatlıklar sıktı. Bazı oyuncular 2 kez koronaya yakalanırken, yaşanan sakatlıklar da teknik adamların hamle şanslarını azalttı. Bazı oyuncuların formsuzluğu ve istenilen performansı bir türlü yakalayamaması da sezonun ilk yarısının kötü geçmesinde etkili oldu. Kasım ayında kongre süreci geçiren ve koronavirüs nedeniyle kongreyi yapamayan yeşil siyahlılarda bir dönem yönetim krizi de yaşandı. Yaşanan sorunlar, temsilcimizi zirveden uzaklaştırdı.

Editör: Haber Merkezi