ÇORUM 10 KİŞİ KALDI
Sakaryaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3’ncü hafta maçında deplasmanda Çorum FK ile karşı karşıya geldi. Maça daha iyi başlayan taraf temsilcimiz Sakaryaspor oldu. Rakip yarı sahada daha çok görünen yeşil siyahlılar bir türlü final paslarında etkili olamadı. Dakikalar 34’ü gösterdiğinde ev sahibi ekip 10 kişi kaldı. Savunma arkasına iyi bir koşu yapan Ozan Sol’u arkadan çekerek durduran Zafer Kurşunlu bariz gol şansını engellemekten dolayı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra istediği baskıyı yaratan temsilcimiz, aradığı golü bulamayınca devre 0-0 eşitlikle sona erdi.
NET FIRSATLAR KAÇTI
Mücadelenin ikinci ayrısında Sakaryaspor’un atak futbolu ile başladı. Sahada oldukça gergin olan ve sık sık sert faullerle ortamı geren Çorum FK oyuncuları, mücadelenin çok faullü geçmesine de sebep oldu. Yeşil siyahlı temsilcimizin formda ismi Ozan Sol da 59’ncu dakikada sakatlanarak yerini Umut Sönmez’e bıraktı. 63’ncü dakikada Sakaryaspor Ömer ile gole çok yaklaştı. Ömer’in vuruşu direkten dönerken sonrasında Umut’un vuruşu da kalecide kaldı. 
SON DAKİKALAR ETKİSİZ
Mücadelenin son dakikalarında bir türlü rakip kalede istediği pozisyonları bulamayan ve istediği baskıyı kuramayan Sakaryaspor, 60 dakika 10 kişi oynayan Çorum FK’yı mağlup edemedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak büyük bir fırsat tepti. 

Stat: Çorum Şehir Stadı
Hakemler: Alpaslan Şen, Ömer Lütfü, Bülent Korkmaz,
Çorum FK: Hüseyin,  Zafer,  İbrahim (Dk.82 Muhsin) İsmet Burak (Dk.46 Sabrican) Abdülhamit, Serkan, Seçkin (Dk.68 Hasan ) Murat (Dk.82 Mikail) Gürkan (Dk.39 Berkay) Batuhan
Teknik Direktör: Ahmet Yıldırım
Sakaryaspor: Furkan, Onur, Ümit, Eyüpcan, Oğuz, Serkan, Savaş (Dk.61 İrfan) Onur T. (Dk.81 Kadir) Ömer (Dk.69 Ömercan) Ozan (Dk.61 Umut) Tahir (Dk.59 Ali)
Teknik direktör: Ercümend Coşkundere
Kırmızı Kart: Dk.34 Zafer Kurşunlu, Dk.90+4 Seçgin Getbay (Çorum FK) 
Goller: Yok


 

Editör: Haber Merkezi