1 MİLYON LİRA YOLLATMIŞ
Kulüpler birliği yönetimini, ASKF başkanı Yaşar Zımba, Başkan vekili Recep Odabaş, genel sekreter Ahmet Orhan Karşıladı. İlk aşamada 480 bin Tl, sonraki yardımlarla 600 bin Tl spor genel müdürlüğün belirlediği şartlarına uyan spor kulüplerine nakdi olarak dağıtılmıştı. Sakarya’da ilk olan bu nakdi yardımların kulüplere ulaşmasından ve amatör spora katkılarından dolayı Kulüpler birliği başkanı Hüseyin Boz tarafından ASKF başkanı Yaşar Zımba’ya teşekkür şilti takdim etti.

ERENLER STADINA KATKI
Hüseyin Boz, Zımba’nın amatör spora büyük katkı sağladığını belirterek, “Amatör spor ve kulüplerin sendikası konumunda olan gerekli resmi mercilere ulaşma ve ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet almamızı sağlayan bir spor kuruluşudur, Sakarya ASKF. Spor bakanlığı tarafından Erenler stadı tadilatı için yapılan 1 milyon tl yardım, Spor genel müdürlüğü tarafından kulüplere verilen nakdi yardım, Sakarya Büyükşehir belediyesi tarafından kulüplere verilen malzeme yardımları, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın ilimize kazandırdığı katkıların başında gelir. Kutluyoruz hem Zımba’yı hem de tüm ekibini” dedi.

TÜM EKİBİMİZ ADINA ALIYORUM
Zımba da Kulüpler Birliği Başkanı Hüseyin Boz ve yönetimine teşekkür ederek, “Bu vefa, bu teşekkür bizim için anlamlı. Daha çok şevkle çalışıyoruz. Her dönem farklı sıkıntılar karşımıza çıksa da veya kişilerin yorumları ile karşılaşsak da amacımız ilimiz amatör sporu, spor elamanları ve Sakaryasporumuz başta olmak üzere hizmet etmek. Bana verilen bu şilti Maddi ve malzeme yardımları için Önceki spor bakanımız Osman Aşkın Bak, şimdi Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, TASKK genel başkanı Ali Düşmez ve Onursal Başkanımız Zeki Toçoğlu adına da alıyorum.

Ben ve yönetimimim elimizden geldiğince çıkarsızca hizmet etmeye devam ederek ilimiz için her zaman elimizden geleni yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi