Son 3 sezonda 2 kez Play Off finalinde kaybederek 1.Lig’in kapısından dönen Sakaryaspor, yarın oynanacak final mücadelesinde ezeli rakibi Kocaelispor’u geçerek hedefine ulaşmayı hedefliyor

BU KEZ OLSUN
Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig Play Off final mücadelesinde yarın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Büyün bir sezonun emeğinin karşılığını bu mücadelede almak isteyen yeşil siyahlı temsilcimiz, 3 sezondur kapısından döndüğü 1.lig’e bu kez çıkmayı hedefliyor. Son 3 sezonda önce Afyon’a sonra da Karagümrük’e finalde kaybeden Sakaryaspor, geçtiğimiz sezon da çeyrek finalde Ankara Demirspor karşısında havlu atmıştı. Bu kez finalde kazanarak mutlu sona ulaşmak isteyen yeşil siyahlı temsilcimiz, kupaya uzanmak için mücadelede ezeli rakibi Kocaelispor’u geçmek zorunda.

İNANCIMIZ TAM
Sezonun son bölümünde oldukça iyi bir performans çıkararak son 8 maçından 7 galibiyet çıkaran Sakaryaspor, performansını finalde de sürdürmeyi hedefliyor. Tecrübeli oyuncularıyla finalde rakibinin önünde yer almak isteyen yeşil siyahlı temsilcimize taraftarından da tam destek geldi. Sosyal medya üzerinden takıma ve oyunculara büyük destek veren arma sevdalıları, “Size inancımız tam kupayı alın gelin” mesajını verdi.

Stat: Olimpiyat Stadı

Hakemler: Halil Umut Meler

Saat: 20.00

Yayın: D-Smart

Editör: Haber Merkezi