DERECELER GELDİ
Ordu’da düzenlenen Paletli Yüzme Türkiye Bireysel Genç B, Yıldız ve Küçükler Yaş Şampiyonasında Sakarya Su Sporları Kulübü adına yarışan Sakaryalı yüzücüler Hasan Atay, Veli Temmuz Çakar ve Eylül Uyanık aldıkları madalyalarla kürsüyü doldurdu. Hasan Atay 11 yaş erkeklerde 100m çift palet Türkiye 1., 50m çift palet Türkiye 3. ve 200m çift palet Türkiye 3’üncüsü oldu.

MADALYA SEVİNCİ
Bir diğer sporcu Eylül Uyanık ise 11 yaş Bayanlar kategorisinde   50m su üstünde Türkiye 3., 50m çift palet Türkiye 3. ve 200m çift palet Türkiye 3’ncüsü olarak 3 madalya sevinci yaşadı. Son olarak Veli Temmuz Çakar ise 11 yaş Erkekler kategorisinde 200m çift palette Türkiye 2’ncisi olarak kürsüye çıkma sevinci yaşadı.

13 SPORCUYLA KATILDIK
Ayrıca bu yarışmaya katılım barajlarını geçerek Ordu' da Sakarya’yı temsil eden Enes Dönmez, Kerem Özkan, Emine Berrak Yılmaz, Ecrin Rana Gün, Yusuf Efe Güzeldir, Buse Nur Buluşan, Kübra Karapınar, Arda Öztürk, Süleyman Yiğit Karapınar ve Mustafa Melikşah Yan, gösterdikleri performanslar ile gelecek vadetti.

SPORCULARA TEBRİK
Sakarya Su Sporları Kulübü Baş Antrenörü İbrahim Kaya Atay yaptığı açıklamada “Sakarya’mızın sesini duyurabilmek ve başarılı bir şekilde temsil edebilmek için çok çalışıyoruz. Her geçen gün büyüyen yüzme ailemizin hedefleri de hızla büyüyor. Sakarya Su Sporları Kulübü olarak Sakaryalı gençlerimiz ile birlikte çok daha önemli başarılar elde edeceğimize inancımız tamdır.  Sporcularımızı tekrardan tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi